Foto 1/23
kamer en suite
Foto 2/23 - kamer en suite
zitkamer voor
Foto 3/23 - zitkamer voor
keuken
Foto 4/23 - keuken
achtergevel
Foto 5/23 - achtergevel
straatbeeld
Foto 6/23 - straatbeeld
entree
Foto 7/23 - entree
gang
Foto 8/23 - gang
eetkamer met openslaande tuindeuren
Foto 9/23 - eetkamer met openslaande tuindeuren
keuken
Foto 10/23 - keuken
bijkeuken
Foto 11/23 - bijkeuken
wc beneden
Foto 12/23 - wc beneden
badkamer
Foto 13/23 - badkamer
slaapkamer 1 met balkon
Foto 14/23 - slaapkamer 1 met balkon
slaapkamer 2 voor
Foto 15/23 - slaapkamer 2 voor
slaapkamer 3
Foto 16/23 - slaapkamer 3
slaapkamer 3
Foto 17/23 - slaapkamer 3
overloop
Foto 18/23 - overloop
zolderkamer
Foto 19/23 - zolderkamer
tuin
Foto 20/23 - tuin
zijgang met poort
Foto 21/23 - zijgang met poort
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Goed onderhouden zeer sfeervolle jaren '20 woning, half vrijstaand.

Deze goed onderhouden half vrijstaande woning uit 1928 met achterom heeft karakter. Het woonhuis heeft 4 slaapkamers en is aangepast aan de gemakken van deze tijd met behoud van sfeervolle (originele) elementen van toen: een erker met glas-in-loodramen, paneeldeuren, sierlijsten op plafonds, kamer en suite. Een tuin op het westen met vrij uitzicht. Parkeren kan voor de deur. Winkels, scholen en Loonse en Drunense Duinen op korte afstand.

• Perceelsoppervlakte : 139 m²
• Inhoud : ca. 455 m³
• Bouwjaar : 1928
• Gebruiksoppervlakte : ca. 119 m²
• Energielabel : F

Korte tour:
Entree:
Deze woning uit 1928 heeft een eigen karakter en dat merk je meteen bij binnenkomst. Zoals bij veel woningen uit deze tijd komt u ook hier eerst binnen in een tochthal, welke gescheiden is van de gang door middel van een deur met kruisroeden. Deze leuke doorkijk geeft meteen zicht op de gang met de trap met sierlijke trapballuster, de kelder en de keuken.

Woonkamer en suite (ca. 27 m²)
In de woonkamer is een en suite gemaakt met glas-in-lood deuren. De voorkamer heeft een erker (met gekleurd dubbel glas-in-lood), met daarin een op maatgemaakte houten bank. Een fijne plek om in de ochtend van de zon te kunnen genieten en de straat in te kijken. De en suite heeft aan deze zijde inbouwkasten, die afgesloten worden door paneeldeuren.

Aan de andere kant van de en suite is de eetkamer gecreëerd, ook hier is praktisch omgegaan met de indeling door een vaste houten bank met opbergruimte tegen de muur aan te maken. Hierdoor is er voldoende ruimte voor een grote eettafel, ideaal voor een gezin. De en suite aan deze kant heeft ook kasten, deze zijn open en voorzien van planken.

Op de vloer in de woon- en eetkamer is een prachtige visgraatparketvloer gelegd. Openslaande dubbele tuindeuren met kruisroeden maken de kamer af. Bij goed weer kunnen de deuren opengezet worden en vormt de tuin eenvoudig een verlening van de leefruimte.

(bij)keuken:
De keuken is verrassend, anders dan u mogelijk gewend bent. In de lange ruimte met zicht op de tuin, is recent een keukenblok met oosterse tegeltjes en acaciahouten werkblad met gootsteen gerealiseerd. Aan de andere zijde van de keuken staat een groot Boretti gasfornuis met oven in een op maat gemaakt meubel met werkblad. De keuken is verder gedecoreerd met grote (servies)kasten, hierdoor is er een geheel eigen stijl gecreëerd.

Een leuk detail is de schuifdeur met glas van de keuken naar het halletje met toilet en de bijkeuken met daarin voorzieningen voor o.a. vaatwasser, droger en wasmachine.

1e verdieping:

Slaapkamers
Dit huis heeft vier slaapkamers, waarvan er drie zijn gelegen op de eerste verdieping. Vanwege de Franse kapconstructie zijn de kamers allemaal voorzien van een schuine kant, wat meteen sfeer geeft. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde en de grootste kamer aan de achterzijde. De grootste kamer aan de straatzijde heeft een balkonnetje met openslaande deur. Bijna alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en horren voor de ramen.

Badkamer
De badkamer is keurig en voorzien van een zwevend closet, wastafel op meubel en een douche. Via de badkamer kunt u naar het platdak.

2e verdieping
Met een vaste trap komt u bij de zolderkamer met een nokhoogte van +/- 2,25 meter. Een knusse kamer met (kunststof) dakkapel in stijl met uitzicht op het achtergelegen terrein. Onder de schuine zijde is over de hele breedte kastruimte gecreëerd.

Tuin met berging:
De tuin gelegen op het westen, heeft vrij uitzicht en grenst met de achterzijde aan een groot open perceel dat eigendom is van de Boeddhistische Tempel.

Zowel binnendoor (via de openslaande tuindeuren en de deur bij de keuken), als via het zijpad langs de woning bereikt u de tuin met berging.

Op het terras aangelegd met vlondertegels en sierbestrating kunt u met goed weer tot in de avond van de zon genieten. Verder is de tuin praktisch ingericht met kunstgras waardoor kinderen lekker kunnen spelen.

Wat vertellen de eigenaren zelf over de hun woning
“Ons huis: we hebben er veel liefde, tijd en aandacht in gestoken en noemen het niet voor niets ‘ons kasteeltje’. Wij houden van deze stijl en sfeer, het is geen standaard woning en dát vinden we zo leuk. We hebben het huis helemaal opgeknapt tot een comfortabele woning, die helemaal af is. We zijn er trots op! De tuin, daar zijn we ook blij mee: vrij uitzicht en ’s zomers van ’s ochtends tot laat in de avond zon. Dat is écht genieten.
We gaan niet alleen ons huis missen, maar ook de omgeving. We hebben fijne buren, de straat is gemoedelijk en voor de kinderen is er volop speelgelegenheid in de buurt. Ook prettig dat we zowel dichtbij school en de winkels wonen als bij het bos.
De nieuwe bewoners zullen het hier vast naar hun zin krijgen. We hopen dat ze dit huis met respect zullen behandelen en wensen ze een fijne tijd toe in ‘ons’ paleisje.”

In het kort:
• Goed onderhouden woning uit 1928
• Veel mooie elementen zoals paneeldeuren, en suite, sierlijsten op plafonds, glas-in-loodramen
• 4 slaapkamers
• Tuin met vrij uitzicht
• Leuke omgeving, dichtbij scholen, winkels en bos

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]