voorgevel
Foto 1/38 - voorgevel
oprit met garage
Foto 2/38 - oprit met garage
achterpui
Foto 3/38 - achterpui
woonkamer
Foto 4/38 - woonkamer
keuken
Foto 5/38 - keuken
badkamer
Foto 6/38 - badkamer
entree
Foto 7/38 - entree
toilet
Foto 8/38 - toilet
entree met doorkijk
Foto 9/38 - entree met doorkijk
woonkamer
Foto 10/38 - woonkamer
woonkamer
Foto 11/38 - woonkamer
woonkamer
Foto 12/38 - woonkamer
woonkamer
Foto 13/38 - woonkamer
zithoek woonkamer
Foto 14/38 - zithoek woonkamer
zithoek woonkamer
Foto 15/38 - zithoek woonkamer
keuken
Foto 16/38 - keuken
keuken
Foto 17/38 - keuken
keuken
Foto 18/38 - keuken
keuken
Foto 19/38 - keuken
trap
Foto 20/38 - trap
overloop
Foto 21/38 - overloop
overloop
Foto 22/38 - overloop
slaapkamer 1
Foto 23/38 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 24/38 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 25/38 - slaapkamer 2
slaapkamer 2
Foto 26/38 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 27/38 - slaapkamer 3
slaapkamer 3
Foto 28/38 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 29/38 - badkamer
badkamer
Foto 30/38 - badkamer
achtergevel
Foto 31/38 - achtergevel
tuin rechts
Foto 32/38 - tuin rechts
tuin links
Foto 33/38 - tuin links
zijgevel rechts
Foto 34/38 - zijgevel rechts
zijgevel rechts
Foto 35/38 - zijgevel rechts
oprit naar garage
Foto 36/38 - oprit naar garage
omgevingsfoto
Foto 37/38 - omgevingsfoto
omgevingsfoto
Foto 38/38 - omgevingsfoto

Omschrijving

Geheel gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande woning met garage aan de rand van het centrum

Deze geheel gerenoveerde, uitgebouwde vrijstaande woning met garage ligt aan de rand van het centrum. Dit royale huis heeft drie slaapkamers en een fantastisch grote tuingerichte woonkamer van bijna 60 m². De ligging van de woning is prima, de straat ademt de rust en sfeer van de jaren ’50 en grenst aan de zuidkant aan het Halve zolen pad en aan de noordkant aan het mooie wandelpark. Het centrum met zijn voorzieningen en terrassen ligt op loopafstand, net als scholen, medische instanties en theater. Rust en vertier in de buurt.

• Perceelsoppervl. : 378 m²
• Inhoud : ca. 467 m³
• Bouwjaar : 1952
• Gebruiksoppervl. : ca. 128 m²
• Energielabel : C (voorlopig)

Korte tour:
Leefruimte beneden:
Vanuit een doorkijk in de entree heeft u al zicht op de tuin, hetgeen meteen een ruimtelijk effect creëert. Dit ruimtelijke blijft u ongetwijfeld ervaren wanneer u de woonkamer binnengaat. De benedenverdieping is namelijk aan de achterzijde fors uitgebouwd waardoor de woonkamer nu een oppervlakte heeft van bijna 60 m². Een knusse (zit)hoek met open haard aan de voorzijde en aan de achterzijde een royale tuingerichte leefkamer met grote raampartij en schuifpui over de gehele breedte. De lichtinval is fantastisch. De kamer is ruim genoeg om zowel een eetgedeelte als bijvoorbeeld een aparte loungehoek te creëren vanwaar uit u de tuin kunt beleven. Overigens ook een fijne plek om van de zon te genieten. Bij mooi weer zet u de schuifpui open naar het terras. Kortom een veelzijdige grote ruimte!

(bij)keuken:
De moderne keuken met inbouwapparatuur is bijna 8 m² en is afgewerkt met hout hetgeen een warme uitstraling geeft aan de keuken. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met onder andere aansluiting voor wasmachine- en droger.

1e verdieping:
Slaapkamers
Op de verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee een schuifpui hebben naar het platdak met hekwerk. Eventueel zou het platdak beloopbaar gemaakt kunnen worden d.m.v. drainata tegels o.i.d.

Badkamer
De badkamer (ca. 6 m²) is van alle gemakken voorzien. Een ligbad, een inloopdouche met regendouche set, wastafel en zwevend closet en design radiator. Het geheel past in de stijl van het huis.

2e verdieping
De zolder (met een nokhoogte van ca. 1,75m.) is bereikbaar met een vlizotrap en wordt door de huidige eigenaar uitsluitend gebruikt als bergzolder.

Tuin:
De grotendeels ommuurde tuin heeft veel privacy en is voorzien van een groot terras en gazon. Zowel binnendoor als buitenom is de tuin te bereiken.

Renovatie van de woning:
Vanaf ca. 1993 is de woning stapsgewijs gerenoveerd en met name de afgelopen jaren is er een eenheid gemaakt in afwerking. Zo is de gehele begane grondvloer in 1993 vervangen, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer. Het mastiek dak is in ca. 1995 vervangen en geïsoleerd. De kozijnen zijn gefaseerd vervangen en voorzien van isolerende beglazing.
Het dakbeschot van de hoofdbouw is in ca. 1995 vervangen, geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. In de afgelopen paar jaren is de badkamer vervangen en voorzien van een ligbad, inloopdouche, zwevend closet en wastafel. Ook de keuken is vernieuwd en voorzien van apparatuur. Het schilder- en stucwerk zijn aan de binnenkant onderhanden genomen en aan de buitengevels zijn wit geschilderd.
Voornoemde opsomming van feiten is alleen bedoeld om aan te geven dat er serieus werk is gemaakt van het aanpassen van de woning. Of dat geleid heeft tot een voor u acceptabele woning moet u eigenlijk zelf komen ervaren want het is een woning die u aan de binnenzijde gezien moet hebben om goed te kunnen oordelen. Een prima ligging, goede privacy, het voordeel van vrijstaand wonen op een mooi perceel aan de rand van het centrum en een complete woning moeten serieuze kandidaten aanspreken.

In het kort:
• Vrijstaand wonen aan de rand van het centrum
• Uitgebouwd en gerenoveerd
• Garage met oprit
• Veel privacy
• Ruim perceel

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]