voorgevel
Foto 1/25 - voorgevel
keuken, haard, loungehoek
Foto 2/25 - keuken, haard, loungehoek
eetgedeelte
Foto 3/25 - eetgedeelte
overzicht woonkamer
Foto 4/25 - overzicht woonkamer
tuin
Foto 5/25 - tuin
achtergevel
Foto 6/25 - achtergevel
entree
Foto 7/25 - entree
toilet beneden
Foto 8/25 - toilet beneden
zithoek voor
Foto 9/25 - zithoek voor
zithoek voor
Foto 10/25 - zithoek voor
overzicht woonkamer
Foto 11/25 - overzicht woonkamer
overzicht vanuit loungehoek
Foto 12/25 - overzicht vanuit loungehoek
leefkeuken
Foto 13/25 - leefkeuken
kookeiland
Foto 14/25 - kookeiland
slaapkamer 1 voor
Foto 15/25 - slaapkamer 1 voor
slaapkamer 2 achter
Foto 16/25 - slaapkamer 2 achter
slaapkamer 3 achter
Foto 17/25 - slaapkamer 3 achter
badkamer
Foto 18/25 - badkamer
slaapkamer 4 zolder
Foto 19/25 - slaapkamer 4 zolder
slaapkamer 4 zolder
Foto 20/25 - slaapkamer 4 zolder
tuin
Foto 21/25 - tuin
voorgevel
Foto 22/25 - voorgevel
voorgevel met oprit
Foto 23/25 - voorgevel met oprit
hoogtefoto achter
Foto 24/25 - hoogtefoto achter
hoogtefoto voor
Foto 25/25 - hoogtefoto voor

Omschrijving

Royale gezinswoning met garage en oprit. Het leefplezier staat hier voorop!

Dit is écht een (gezins)huis waarbij het leefplezier voorop staat. Deze ruime, geschakelde woning met royale woonkamer en luxe leefkeuken (samen ca. 63 m²) heeft 4 slaapkamers en een garage met eigen oprit. De speels aangelegde tuin met breed terras ligt op het zuiden. Het is rustig wonen aan het Annie M.G. Schmidtplein waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. Veel groenstroken en speelgelegenheid maken het een fijne buurt voor kinderen. Met enkele minuten bent u in de bossen, bij sportvelden of in het centrum. Kortom, ideaal voor mensen die rustig willen wonen, maar scholen, recreatie en andere voorzieningen dichtbij willen hebben.

• Perceelsoppervl. : 223 m²
• Inhoud : ca. 503 m³ (excl. garage)
• Bouwjaar : 1997
• Gebruiksoppervl. : ca. 143 m²
• Energielabel : B

Korte tour:
Het is fijn thuiskomen bij deze woning, probleemloos parkeren op eigen oprit en met enkele stappen staat u binnen. De entree heeft een trapopgang, keurig betegelde toilet, meterkast en een deur naar de woonkamer.

Leefruimte beneden:
Woonplezier staat in dit huis écht centraal en de grote leefkeuken (18 m²) compleet met loungehoek bij de open haard, levert hier een grote bijdrage aan. Deze prachtige ruimte is enkele jaren geleden gecreëerd. Toen is de benedenverdieping over de gehele breedte uitgebouwd en voorzien van een grote raampartij met dubbele openslaande tuindeuren naar het terras. Natuurlijke lichtval is één van de krachten in de woonkeuken, hier zorgt mede de lichtstraat voor.
Een robuust werkblad van natuursteen, moderne tegeltjes op de muur en een groot krijtbord boven het 6-pitsfornuis, deze keuken heeft een geheel eigen stijl waarbij luxe niet ontbreekt. In het kookeiland zit zelfs een wijnklimaatkast. De keuken nodigt uit om daar vele uren in door te brengen; achter het fornuis of op een frisse dag relaxed in een fauteuil bij de open haard.
Door de grote kastenwand in stijl, loopt de leefkeuken bijna naadloos over naar het eetgedeelte waar met gemak een grote eettafel kan staan. Wellicht onbedoeld maar zeker zo speels, vormt de eethoek een brug tussen de leefkeuken en het L-vormige zitgedeelte (45 m²) aan de voorzijde. Ook daar is het zeker sfeervol zitten. Vanaf de bank vrij uitzicht op het voorgelegen grasveld. Een stoere houtenvloer geeft extra karakter aan de ruimte.

1e verdieping:
Slaapkamers
Op de overloop boven komt volop licht binnen door de ramen in de zijgevel, hetgeen een mooi effect geeft. Op de eerste verdieping liggen drie van de vier slaapkamers die allemaal ruim zijn opgezet. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde, de andere twee aan de achterzijde.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is royaal, ideaal voor een gezin met meerdere kinderen. Een groot ligbad met douche, een douchecabine met douche, wastafel en een zwevend closet.

2e verdieping
Halverwege de overloop is de vaste trap naar de zolder. Daar een grote vierde slaapkamer over de gehele verdieping met uitzicht zowel aan de voor-, zij- en achterkant. Een kwaliteits aico zorgt op warme dagen voor een aangename temperatuur.

Tuin:
De tuin (op het zuiden) past bij de gehele opzet van de leefruimte binnen. Via de openslaande tuindeuren stapt u op het brede terras waar een soort van buitenkeuken is gecreëerd. Ruimte genoeg dus om met een groot gezin en/ of vrienden te tafelen. Op hele warme dagen kunt u onder de brede pergola heerlijk in de schaduw zitten en kunt u genieten van de tuin die is aangelegd met speelse plantenborders, gras en bomen. De grote heg met coniferen achterin de tuin zorgt voor veel privacy.
De tuin zowel via de tuindeuren als via de garage te bereiken.

Garage:
De garage met aan de voorzijde dubbele openslaande deuren naar de oprit en achter een enkele deur naar de tuin, is met zo’n 17 m², een prachtige extra (opslag) ruimte. Aansluitingen voor wasmachine- en droger zijn aangelegd. Langs de kanten staan praktische opbergrekken.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Nog even in het kort:
• Royaal (gezins)huis waarbij het leefplezier voorop staat
• Grote, luxe leefkeuken met open haard
• 4 slaapkamers
• Garage met eigen oprit

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]