voorgevel
Foto 1/26 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/26 - achtergevel
tuin
Foto 3/26 - tuin
speeltuin in de buurt
Foto 4/26 - speeltuin in de buurt
zithoek
Foto 5/26 - zithoek
eetgedeelte achter
Foto 6/26 - eetgedeelte achter
entree
Foto 7/26 - entree
toilet
Foto 8/26 - toilet
zitgedeelte voor
Foto 9/26 - zitgedeelte voor
eetgedeelte achter
Foto 10/26 - eetgedeelte achter
zitgedeelte voor
Foto 11/26 - zitgedeelte voor
keuken
Foto 12/26 - keuken
overloop
Foto 13/26 - overloop
slaapkamer 1
Foto 14/26 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 15/26 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 16/26 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 17/26 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 18/26 - badkamer
badkamer
Foto 19/26 - badkamer
badkamer
Foto 20/26 - badkamer
balkon bij de badkamer
Foto 21/26 - balkon bij de badkamer
overloop zolder
Foto 22/26 - overloop zolder
slaapkamer 4 zolder
Foto 23/26 - slaapkamer 4 zolder
slaapkamer 4 zolder
Foto 24/26 - slaapkamer 4 zolder
tuin met garage
Foto 25/26 - tuin met garage
straatbeeld
Foto 26/26 - straatbeeld

Omschrijving

Royale tweekapper met diepe oprit voor 3 auto’s en garage

Ruimte en uitzicht dat zijn de kernwoorden van deze royale tweekapper met diepe oprit voor 3 auto’s en garage. Wie de degelijk gebouwde woning met 4 grote slaapkamers bekijkt, ziet algauw een prachtige woning voor veel leefplezier. Bovendien is de rand van de Loonse en Drunense Duinen op heel korte afstand terwijl het hartje centrum van Waalwijk maar op zo’n 2,5 kilometer ligt. Diverse (basis)scholen zijn op korte loopafstand, net als winkelcentrum Bloemenoord en de bushalte (met goede verbindingen naar Tilburg en Den Bosch).

• Perceelsoppervlakte : 311 m²
• Inhoud : ca. 560 m³
• Bouwjaar : 1976
• Gebruiksoppervlakte : ca. 167 m²
• Energielabel : voorlopig C

De woning ligt mooi aan de rand van een woonerf, dit gedeelte van de woonwijk Meerdijk bestaat grotendeels uit twee onder een kap woningen en vrijstaande panden. Groen, ruim van opzet en homogeen van samenstelling; het is een rustige wijk. Jan Steenstraat 9, is de linkerhelft van eerste blokje met twee kappers dat wat naar voren staat, hierdoor heb je vanuit de woonkamer een vrij uitzicht op de aangrenzende Johannes Vermeerlaan en het groen in de straat.

BEGANE GROND:
Deze woning zou uitermate geschikt kunnen zijn voor een (groot) gezin of voor mensen die houden van extra ruimte. De L-vormige woonkamer (45 m²) heeft een zithoek gericht op de diepe voortuin aan de voorzijde, met grote ramen en een openhaard. Achterin het eetgedeelte met een grote glazen pui en deuropening naar de tuin.
De dichte keuken (8,5 m²) met zijraam en eenvoudig L-vormig keukenblok en de bijkeuken met aansluiting voor vaatwasser en wasmachine- en droger, zijn achterin gesitueerd. Ook vanuit de bijkeuken is de tuin te bereiken. De muur tussen de keuken en de eethoek kan probleemloos verwijderd worden, de constructie is er al op berekend.

1e VERDIEPING:
Op de 1e verdieping 3 royale slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde van zo’n 18 m²!
De badkamer mag er ook zijn met een oppervlakte van ca. 9 m², het is voorzien van douchecabine, ligbad met douche, toilet en wastafel. Vanuit de badkamer kun je naar het balkon met uitzicht op de tuin.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap is de grote zolder te bereiken, hier is de 4e slaapkamer met groot dakraam en inbouwkasten. Op de overloop nog een verrassend grote kast-opbergruimte van ruim 13 m², hier zou, indien gewenst, een 5e slaapkamer of werk-, hobbyruimte gecreëerd kunnen worden.

TUIN MET GARAGE:
De ca. 13 meter lange achtertuin is te bereiken via de bijkeuken, eetkamer en via de poort op de diepe oprit naast het huis en is keurig aangelegd met siertegels, vaste planten en een vijver. Schuin achter het huis, de in spouwmuur gemetselde garage met kanteldeur en loopdeur naar de tuin.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Royale tweekapper
• 4 slaapkamers
• Garage en diepe oprit voor 3 auto’s
• Rustig wonen
• Winkelcentrum bloemenoord op korte afstand

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg, maar op korte termijn mogelijk.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]