voorgevel
Foto 1/31 - voorgevel
tuin met zwembad
Foto 2/31 - tuin met zwembad
oprit en dubbele garage
Foto 3/31 - oprit en dubbele garage
straatbeeld
Foto 4/31 - straatbeeld
tuin vanaf balkon gezien
Foto 5/31 - tuin vanaf balkon gezien
terras bij schuifpui
Foto 6/31 - terras bij schuifpui
entree, hal en toilet
Foto 7/31 - entree, hal en toilet
hal met trapopgang
Foto 8/31 - hal met trapopgang
woonkamer richting voorzijde
Foto 9/31 - woonkamer richting voorzijde
woonkamer richting achterzijde
Foto 10/31 - woonkamer richting achterzijde
open haard
Foto 11/31 - open haard
schuifpui naar tuin
Foto 12/31 - schuifpui naar tuin
woonkamer richting eethoek
Foto 13/31 - woonkamer richting eethoek
woonkamer eethoek
Foto 14/31 - woonkamer eethoek
woonkamer eethoek
Foto 15/31 - woonkamer eethoek
keuken
Foto 16/31 - keuken
keuken
Foto 17/31 - keuken
bijkeuken
Foto 18/31 - bijkeuken
overloop
Foto 19/31 - overloop
uitzicht vanaf balkon (overloop)
Foto 20/31 - uitzicht vanaf balkon (overloop)
slaapkamer 1 met balkon
Foto 21/31 - slaapkamer 1 met balkon
slaapkamer 1 met balkon
Foto 22/31 - slaapkamer 1 met balkon
slaapkamer 2
Foto 23/31 - slaapkamer 2
slaapkamer 3 met balkon
Foto 24/31 - slaapkamer 3 met balkon
slaapkamer 4 met balkon
Foto 25/31 - slaapkamer 4 met balkon
balkon aan de achterzijde
Foto 26/31 - balkon aan de achterzijde
badkamer
Foto 27/31 - badkamer
overloop zolder
Foto 28/31 - overloop zolder
slaapkamer 5 (zolder)
Foto 29/31 - slaapkamer 5 (zolder)
tuin met zwembad
Foto 30/31 - tuin met zwembad
tuin
Foto 31/31 - tuin

Omschrijving

Prachtig gelegen vrijstaand huis met 5 slaapkamers, dubbele garage en grote tuin op het zuiden!

Aan de rand van het waterwingebied achter de watertoren staat dit royale, vrijstaande woonhuis (712 m³) met 5 slaapkamers, dubbele garage, diepe oprit en een diepe, brede tuin op het zuiden. Deze te moderniseren, degelijke woning heeft potentie en staat in een prachtig stukje Waalwijk! Een open ligging met veel privacy in een brede straat met veel groen. En met zowel de Loonse en Drunense Duinen als het centrum en scholen dichtbij.

Perceelsoppervlakte : 997 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 204 m²
Inhoud : ca. 712 m³
Bouwjaar : 1972
Energielabel : C

Over de woning:
De te renoveren woning uit 1972-1973 is ontworpen door architect ir. M. Schiks en is destijds met een degelijke kwaliteit gebouwd door aannemer Van Hulten. Grotendeels is het huis in originele staat gebleven, met als voordeel dat een nieuwe eigenaar het object volledig naar eigen hand kan zetten. Dit kan modernisering inhouden of eventueel uitbreiding van woonoppervlakte door bijvoorbeeld de dubbele garage bij de leefoppervlakte te betrekken. Deze laatste en andere opties worden verderop in de documentatie besproken.

Begane grond
De speelse indeling en de grootte van het huis is goed te zien op de bijgevoegde plattegronden. De praktische indeling, de ruime opzet van de vertrekken en een goede, prettige lichtinval zijn kenmerkend voor deze woning. De omgeving is onderdeel gebleven bij het ontwerp. Dit zie je terug in de vertrekken, deze zijn over het algemeen tuingericht met grote ramen. De L-vormige woonkamer (ca. 39 m²) met open haard heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde en grote schuifpui over de volle breedte van de woonkamer. Hier een lange uitkijk op de diepe tuin én het waterwingebied dat grenst aan de achterzijde van het perceel. Een prettige ruimte om heerlijk te genieten van wat er buiten gebeurt.

Het balkon van de 1e verdieping en het grote dakoverstek van de kap zorgen voor een natuurlijke zonwering op de begane grond en de 1e verdieping. Vrij eenvoudig kan het overdekte terras bij de woonkamer worden getrokken of zelfs nog iets meer uitgebreid middels een soort van serre-achtige uitbouw.

De dichte keuken en bijkeuken zijn samen goed voor een oppervlakte van bijna 19 m². Om het woonoppervlakte beneden te vergroten, zou het een reële optie kunnen zijn de dubbele garage in zijn geheel bij de woning te betrekken om op deze manier een grote woonkeuken te creëren en eventueel de keuken en bijkeuken bij de woonkamer te betrekken.

1e verdieping
Ook de 1e verdieping is ruim opgezet, een royale overloop met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Vier ruime slaapkamers waarvan er 3 tuingericht met grote ramen en een loopdeur naar het brede balkon aan de achterzijde. Dit maakt het aangename kamers om te verblijven. De badkamer is uitgerust met bad, douche en dubbele wastafel. Er is ook een apart tweede toilet.

2e verdieping
Achter een deur op de overloop van de 1e verdieping, de vaste trap naar de zolder (met houten verdiepingsvloer) van ruim 90 m². Een zeer ruime voorzolder in het midden met rechts daarvan 5e slaapkamer en een bergzolder van soortgelijke grootte links. Hier zou eventueel nog een 6e slaapkamer of speel/game-ruimte gemaakt kunnen worden. Alle 3 de ruimtes hebben daglicht middels een (dak)raam.

Tuin:
Ook de achtertuin mag er zijn, met een oppervlakte 600 m². De tuin op het zuiden heeft een zwembad en een dubbele garage, een kas en toegang achterom. De tuin is ca. 25 meter diep en biedt volop privacy. Bij de schuifpui ligt een groot terras, verder is de tuin aangekleed met bomen, struiken en gras en grenst het aan de achterkant met het water-win gebied. Volop rust en privacy dus.
De voortuin, aangelegd paden, bomen en struiken is 6 meter diep en kijkt uit op een voorgelegen grasveldje met bomen.

Dubbele garage:
Parkeren is geen enkel probleem, een dubbele garage (met kanteldeuren) geschikt voor twee auto’s met daarvoor een hele diepe oprit van zo’n 15 meter. Ook hier kunnen met gemak meerdere auto’s staan. Zoals al eerder in de documentatie is aangegeven zou de garage betrokken kunnen worden bij de huidige woonoppervlakte. Hierbij kunt u denken aan de garage en de huidige (bij)keuken te koppelen zodat er een grote leefkeuken ontstaat van zo’n 56 m², geheel tuingericht. Maar de garage kan desgewenst ook verbouwd worden tot kantoor- of praktijkruimte of zelfs een mantelzorg woning. Allemaal opties die het beste besproken kunnen worden tijdens een uitgebreide bezichtiging.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Groot, te moderniseren vrijstaand woonhuis
• 5 ruime slaapkamers
• Voortuin en diepe achtertuin met uitkijk op waterwingebied
• Dubbele garage en diepe oprit
• Gelegen op een groene en rustige locatie

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]