voorgevel
Foto 1/28 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/28 - achtergevel
tuin
Foto 3/28 - tuin
woonkamer
Foto 4/28 - woonkamer
woonkamer eethoek
Foto 5/28 - woonkamer eethoek
omgeving
Foto 6/28 - omgeving
entree
Foto 7/28 - entree
woonkamer
Foto 8/28 - woonkamer
woonkamer zithoek
Foto 9/28 - woonkamer zithoek
woonkamer eethoek
Foto 10/28 - woonkamer eethoek
keuken
Foto 11/28 - keuken
keuken
Foto 12/28 - keuken
overloop
Foto 13/28 - overloop
slaapkamer 1
Foto 14/28 - slaapkamer 1
slaapkamer 1
Foto 15/28 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 16/28 - slaapkamer 2
slaapkamer 2
Foto 17/28 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 18/28 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 19/28 - badkamer
overloop zolder
Foto 20/28 - overloop zolder
slaapkamer 4
Foto 21/28 - slaapkamer 4
slaapkamer 5
Foto 22/28 - slaapkamer 5
terras en bijkeuken
Foto 23/28 - terras en bijkeuken
tuin
Foto 24/28 - tuin
tuinoverzicht
Foto 25/28 - tuinoverzicht
hoogtefoto achter
Foto 26/28 - hoogtefoto achter
voorgevel
Foto 27/28 - voorgevel
omgeving
Foto 28/28 - omgeving

Omschrijving

Royale half vrijstaande woning met diepe oprit en garage. Meld je aan voor de éénmalige KIJKMIDDAG, zie tekst

Wie hier gaat wonen, wil hier nooit meer weg. Deze royale half vrijstaande woning met diepe oprit en garage heeft een schitterende vrije ligging in de villawijk Meerdijk. Aan de voorkant kijk je prachtig weg over het water en de groenstroken met bomen en struiken. Ook aan de achterkant zit je vrij. Veel rust en privacy dus. Wanneer deze woning met 5 slaapkamers een grondige metamorfose naar deze tijd heeft ondergaan, heb je een huis waar je dagelijks met plezier thuiskomt.

Interesse? Meld je UITSLUITEND PER E-MAIL aan voor het éénmalige Kijkmiddag op dinsdagmiddag 15 september ’20. Naar aanmelding van het aantal inschrijvingen, zullen wij een planning maken. Van te voren ontvangt u van ons een tijdstip waarop u de woning kunt bezichtigen. Het tijdstip zal liggen tussen 13.30 uur en 17.30 uur.

• Perceelsoppervlakte : 369 m²
• Inhoud : ca. 560 m³
• Bouwjaar : 1970
• Gebruiksoppervlakte : ca. 144 m²
• Energielabel : D

De inschrijving (ook per e-mail) voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 22-09-2020 om 12.00 uur.

Omgeving:
Dit gedeelte van Meerdijk kenmerkt zich door de homogeniteit van royale twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Gebouwd in de tijd dat er niet op een vierkante meter grond gekeken werd. Dat is te zien aan de woningen en de bijbehorende percelen, de ruime opzet van de straten en de hele grote groenstroken en waterpartijen die door de wijk lopen. Kortom een hele rustige open groene leefomgeving op korte afstand van de Loonse en Drunense Duinen.

Over de woning:
De te renoveren woning is bouwtechnisch gekeurd, het uitgebreide rapport hiervan is via mail bij ons op te vragen en ligt tijdens de Kijkmiddag ter inzage. Uiteraard is de aanpak die de woning nodig heeft afhankelijk van de wensen van de koper. Een gegeven is dat de woning is gebouwd in 1970 en grotendeels in originele staat is gebleven. Dit heeft al voordeel dat de nieuwe eigenaar de woning volledig naar eigen hand kan zetten. Dit kan modernisering qua uiterlijk en comfort betekenen of eventueel uitbreiding van woonoppervlakte door bijvoorbeeld de keuken en bijkeuken samen te trekken. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken.

De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en isolatie.

BEGANE GROND:
De ruimte die aan de buitenkant wordt ervaren, zult u ook ervaren aan de binnenkant. Een ruime entree met trapopgang naar de 1e verdieping, diepe trapkast, toiletruimte en de toegang naar de keuken en de woonkamer.
De L-vormige woonkamer (40 m²) is voornamelijk voortuin gericht en vanuit hier kijkt u dus prachtig vergezicht over de groene omgeving en het water. De woonkamer is licht en ruim en voorzien van een open haard. Achter het eetgedeelte met een loopdeur naar de tuin.

De keuken (9 m²) heeft een zeer eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur, aansluitend aan de keuken de bijkeuken en de garage met loopdeur naar de tuin en elektrische roldeur naar de oprit. Bij het moderniseren van de woning zouden er verschillende opties kunnen zijn over de indeling van deze vertrekken. Het creëren van een grote leefkeuken zoals eerder besproken. of bijvoorbeeld de garage om te bouwen tot kantoor of in te zetten voor huisgebonden beroepen zoals pedicure, kapper of schoonheidsspecialist.

1E VERDIEPING:
Drie van de maar liefst vijf slaapkamers liggen op de eerste verdieping, allemaal licht en van aangename afmeting. De grootste slaapkamer aan de voorzijde heeft een loopdeur naar het balkon. De keurige badkamer is een paar jaar gemoderniseerd en heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.

2E VERDIEPING
Met een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping (met betonnen verdiepingsvloer). Hier een ruime voorzolder, 2 slaapkamers, de een met dakramen en de andere met een dakkapel, en een grote af te sluiten bergruimte waar ook de c.v.-ketel hangt.

GARAGE + OPRIT:
Parkeren is geen enkel probleem, dat kan in de garage met elektrische deur of op de diepe oprit, die plaats heeft voor 2 auto’s. Desgewenst kan een nieuwe eigenaar de garage verbouwen tot kantoor- of praktijkruimte of in te zetten voor huisgebonden beroepen zoals pedicure, kapper of schoonheidsspecialist.

Tuin:
Zowel de voortuin als de achtertuin zijn keurig onderhouden en hebben een open ligging. De achtertuin van zo’n 150 m² ligt op het westen met een open zuidkant en biedt veel privacy.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Virtuele tour:
Op Funda kunt u een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

In het kort:
• Groot, te moderniseren half vrijstaand woonhuis
• 5 slaapkamers
• Diepe voor- en achtertuin
• Diepe oprit met garage
• Gelegen op een groene en rustige locatie in een ruim opgezette woonwijk

Uitsluitend bezichtiging via KIJKMIDDAG:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Op dinsdagmiddag 15 september bent u welkom om deze woning te bezichtigen, dit kan uitsluitend door u AAN TE MELDEN VOOR DEZE DAG DOOR EEN E-MAIL TE STUREN naar info@knepflevandermee.nl met daarin uw contactgegevens. Naar aanmelding van het aantal inschrijvingen, zullen wij een planning maken. Van te voren ontvangt u van ons een tijdstip waarop u de woning kunt bezichtigen. Het tijdstip zal liggen tussen 13.30 uur en 17.30 uur.

Algemene verkoopvoorwaarden:
* Inschrijven middels het inschrijfformulier, kan tot uiterlijk dinsdagmorgen 22-09-2020 12.00 uur, door het formulier digitaal aan te leveren via info@knepflevandermee.nl. Kandidaten die de woning niet bezichtigd hebben worden van inschrijving uitgesloten.
* Indien er meer gegadigden zijn wordt in overleg met verkoper bepaald wie er voor de woning in aanmerking komt. Zorg er dus voor dat u vooraf op de hoogte bent van uw financiële mogelijkheden!! Uiteraard koopt u eventueel onder het voorbehoud van het verkrijgen van een passende financiering. U hoeft dus nog geen hypotheek afgesloten te hebben.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]