voorgevel
Foto 1/28 - voorgevel
uitzicht vanuit de tuin
Foto 2/28 - uitzicht vanuit de tuin
achtergevel
Foto 3/28 - achtergevel
woonkamer
Foto 4/28 - woonkamer
eethoek
Foto 5/28 - eethoek
keuken
Foto 6/28 - keuken
entree
Foto 7/28 - entree
entree met trapopgang
Foto 8/28 - entree met trapopgang
woonkamer met schouw
Foto 9/28 - woonkamer met schouw
woonkamer eethoek
Foto 10/28 - woonkamer eethoek
tuin met begring
Foto 11/28 - tuin met begring
keuken
Foto 12/28 - keuken
bijkeuken
Foto 13/28 - bijkeuken
badkamer
Foto 14/28 - badkamer
badkamer
Foto 15/28 - badkamer
toilet
Foto 16/28 - toilet
ruime overloop
Foto 17/28 - ruime overloop
slaapkamer 1 voor
Foto 18/28 - slaapkamer 1 voor
slaapkamer 1 voor
Foto 19/28 - slaapkamer 1 voor
slaapkamer 2 achter
Foto 20/28 - slaapkamer 2 achter
slaapkamer 2 achter
Foto 21/28 - slaapkamer 2 achter
tuin met vrij uitzicht
Foto 22/28 - tuin met vrij uitzicht
voorgevel
Foto 23/28 - voorgevel
voorgevel met poort
Foto 24/28 - voorgevel met poort
straatbeeld
Foto 25/28 - straatbeeld
omgeving haven
Foto 26/28 - omgeving haven
omgeving haven
Foto 27/28 - omgeving haven
omgeving haven
Foto 28/28 - omgeving haven

Omschrijving

In dit dijkhuis woont u aan het water!

Op de dijk, verscholen achter knotwilgen, ligt dit karakteristieke vrijstaande ruime dijkhuis aan een zijtak van het Oude Maasje. Het aanleggen van een eigen boot bij de steiger achter het huis behoort tot de mogelijkheden. Een prachtig vergezicht vanuit de woonkamer op de akkers, het groen en het water. Dit goed onderhouden huis (anno 1910) met 12 zonnepanelen heeft nog mooie oude elementen zoals een schouw met Delftsblauwe tafereeltjes, balkenplafond en plavuizenvloer. Ondanks de vrije ligging, zijn de meest gangbare voorzieningen binnen enkele autominuten bereikbaar.

• Perceelsoppervlakte : 165 m²
• Inhoud : ca. 521 m³
• Bouwjaar : 1910
• Gebruiksoppervlakte : ca. 101 m²
• Energielabel : voorlopig G

Korte tour:
De sfeer van het dijkhuis is meteen voelbaar als u via het klinkerpad de dijk oploopt om bij de voordeur te komen.

Woonkamer
De blikvanger in de royale woonkamer is de grote schouw opgebouwd met ijsselsteentjes en houten balken, versierd met Delftsblauwe tegeltjes. Hoewel er centrale verwarming is, wordt de houtkachel in de schouw tijdens de wintermaanden nog volop gebruikt door de huidige eigenaar. Niet alleen praktisch maar ook erg sfeervol.
In dezelfde stijl als de schouw is ook de bar halverwege de woonkamer gemaakt. Hierachter zit een luik in de vloer naar de beneden gelegen kelder van zo’n 7 m² met een hoogte van ongeveer 1,68 meter, ideaal voor voorraad of huishoudelijke artikelen in op te bergen.
Ook het balkenplafond en de plavuizen op de vloer dragen bij aan de authentieke sfeer van deze bijzondere dijkwoning.
De woonkamer heeft prachtig zicht op buiten, er valt altijd wat te zien op lagergelegen doorgaande weg, de akkers en de groenstroken. Aan de achterzijde heeft u zicht op de tuin, de Kerkvaart (zijtak van het Oude Maasje) en het achter gelegen uitgestrekte gebied.

(bij)keuken:
De open keuken heeft een eenvoudige landelijke stijl en is voorzien van inbouwapparatuur.
Achter de keuken ligt de bijkeuken met toegang naar de tuin, CV-kast, toilet en badkamer.

Badkamer:
De badkamer met blauwe mozaïekvloer en heeft een ligbad met douche, wastafel en een douche met cabine. Ook treft u hier de aansluiting voor de wasmachine en -droger. Hoewel de badkamer prima functioneert, zou de nieuwe eigenaar ervoor kunnen kiezen deze te moderniseren.

1e verdieping:
Slaapkamers
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een royale slaapkamer waar volop licht naar binnenkomt. Omdat de overloop van deze woning opmerkelijk groot is (zie plattegrond) zou er een derde (slaap)kamer gerealiseerd kunnen worden door een deel van de overloop te gebruiken.

Berging met zolder:
Direct aan het huis is een berging/ werkplaats (16 m²) met bergzolder gebouwd. Deze ruimte kan prima ingezet worden als hobby- en bergruimte.

Tuin:
Vanuit de bijkeuken stapt u via enkele brede traptreden de lagergelegen tuin in. Deze is eenvoudig aangelegd met een terras, tegelpad en gras. Tussen het eigen perceel en het water is een strook grond in gebruik van de gemeente Waalwijk. Dit gedeelte van ca. 67 m² kan van de gemeente gekocht worden. De tuin grenst direct aan een steiger aan het water met de naam Kerkvaart, een zijtak van het Oude Maasje vlakbij de jachthaven. Het kabbelende water met langsvarende plezierboten, het unieke vergezicht, de sfeer is geweldig!
Een dubbele poort richting de doorgaande weg, maakt het mogelijk een auto op eigen terrein te parkeren.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Bijzonder wonen aan de dijk en het kanaal
• Goed onderhouden met oude elementen
• 2-3 slaapkamers
• Steiger achter de woning
• Grote berging/ werkplaats

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]