achtergevel en tuin
Foto 1/46 - achtergevel en tuin
voorgevel met riante oprit
Foto 2/46 - voorgevel met riante oprit
voorgevel
Foto 3/46 - voorgevel
voorzijde
Foto 4/46 - voorzijde
entree buiten
Foto 5/46 - entree buiten
entree binnen
Foto 6/46 - entree binnen
woonkamer eetgedeelte
Foto 7/46 - woonkamer eetgedeelte
woonkamer overzicht
Foto 8/46 - woonkamer overzicht
woonkamer richting tuinkamer
Foto 9/46 - woonkamer richting tuinkamer
tuinkamer
Foto 10/46 - tuinkamer
tuinkamer
Foto 11/46 - tuinkamer
tuinkamer
Foto 12/46 - tuinkamer
zithoek woonkamer
Foto 13/46 - zithoek woonkamer
overzicht woonkamer
Foto 14/46 - overzicht woonkamer
eethoek in woonkamer
Foto 15/46 - eethoek in woonkamer
openslaande tuindeuren in de woonkamer
Foto 16/46 - openslaande tuindeuren in de woonkamer
een van de terrassen
Foto 17/46 - een van de terrassen
tuinhuis
Foto 18/46 - tuinhuis
terras onder plataan
Foto 19/46 - terras onder plataan
oefen golfholes in de tuin
Foto 20/46 - oefen golfholes in de tuin
overzicht tuin
Foto 21/46 - overzicht tuin
zitje onder prieeltje
Foto 22/46 - zitje onder prieeltje
tuin
Foto 23/46 - tuin
boombank in de tuin
Foto 24/46 - boombank in de tuin
tuin
Foto 25/46 - tuin
keuken
Foto 26/46 - keuken
keuken detail
Foto 27/46 - keuken detail
keuken
Foto 28/46 - keuken
bijkeuken
Foto 29/46 - bijkeuken
bijkeuken
Foto 30/46 - bijkeuken
werkkamer
Foto 31/46 - werkkamer
entree - toilet
Foto 32/46 - entree - toilet
entree - trap naar 1e verdieping
Foto 33/46 - entree - trap naar 1e verdieping
overloop
Foto 34/46 - overloop
slaapkamer
Foto 35/46 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 36/46 - slaapkamer
badkamer
Foto 37/46 - badkamer
badkamer - stoomdouche-cabine
Foto 38/46 - badkamer - stoomdouche-cabine
walk-in-closet overloop en 2e toilet
Foto 39/46 - walk-in-closet overloop en 2e toilet
slaapkamer
Foto 40/46 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 41/46 - slaapkamer
XXL-garage
Foto 42/46 - XXL-garage
XXL-garage
Foto 43/46 - XXL-garage
omgeving
Foto 44/46 - omgeving
speeltuin in omgeving
Foto 45/46 - speeltuin in omgeving
speeltuin in de omgeving
Foto 46/46 - speeltuin in de omgeving

Omschrijving

Prachtige villa met veel leefplezier en ruimte genoeg voor eventuele doorgroei/ uitbreiding

Bij deze royale villa (1200 m³) in Meerdijk staat het woonplezier voorop! Een sfeervolle tuinkamer, parkachtige tuin met privacy en een XXL-garage (ca. 90 m²) dragen hier zeker aan bij. De vertrekken zijn ruim en door de aangename indeling en mooie doorkijkjes zijn deze intiem en gezellig. Tuingericht, dus of u nu ontspannen zit te lezen bij de openhaard in de woonkamer of vanuit uw werkkamer zit te werken, u ervaart de sfeer van ieder jaargetijde ook van binnenuit.

Deze instapklare villa is met oog voor detail en hoogwaardig materiaal gebouwd. Binnen ziet u dit terug in de luxe afwerking: prachtige natuurstenen vloer, sfeervolle tuingerichte vertrekken met openslaande deuren, televisieliften, stoomdouche-cabine, walk-in-closets, gekoelde (wijn)kelder, beveiligingssysteem…

Ook buiten is het tot in de puntjes verzorgd: een zeer fraai aangelegde tuin van ca. 1271 m² met meerdere terrassen zodat u bij mooi weer op ieder moment van de dag in de zon kunt zitten. En voor uw gemak een uitgebreid sproeisysteem en een houten chalet voor uw tuingereedschap. Er zijn zelfs oefen golfholes op kunstgras!

De villa ligt op een riant, af te sluiten perceel van 1511 m² (excl. 100 m² pacht van de gemeente), met royale oprit waar probleemloos meerdere auto’s kunnen staan. De inpandige garage van deze villa is een groot pluspunt. Geschikt voor 5 auto’s, maar kan eventueel ook ingezet worden voor andere doeleinden. Hierbij kunt u denken aan: praktijk/ kantoor aan huis, ouderkamer met walk-in-closet en badkamer, mantelzorgwoning, fitness-/game-ruimte of guesthouse. Verderop in deze tekst gaan wij hier wat uitgebreider op in.

De locatie van dit prachtige object is uitstekend. De omliggende bebouwing is open van structuur en overal is groen te zien. Bovendien grenst de kinderrijke woonwijk Meerdijk aan de rand van het bos, het begin van de Loon en Drunense Duinen. Met tevens in de directe nabijheid de speeltuin, het hertenkamp, het recreatiegebied van het voormalige Lido, de kanaaldijk en het Halve Zolenpad. In enkele minuten staat u midden in de natuur, terwijl het hartje centrum van Waalwijk toch maar op twee kilometer afstand is.

Binnen een straal van 500 meter is er: basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en een klein winkelcentrum met supermarkt en gratis parkeren. De bereikbaarheid van snelwegen is goed en probleemloos. Waalwijk ligt gunstig t.o.v. Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven ook de randstad, deze is met een uurtje te bereiken. Dát is wonen in een stad en toch veel vrijheid hebben.

• Perceelsoppervl. : 1511 m², en +/- 100 m² pacht van de gemeente
• Inhoud : ca. 1200 m³ (excl. garage)
• Bouwjaar : 1976
• Gebruiksoppervlakte : ca. 212 m² en garage 90 m²
• Energielabel : B

Korte tour:
Er gaat een licht en open interieur schuil achter de buitenmuren van deze villa. Bij de bouw hebben de eigenaar en architect gestreefd naar een functionele indeling en een prettige lichtinval. De stijl is klassiek landelijk: grote raampartijen en openslaande (tuin)deuren met kruisroedes, natuurstenen vloeren en sierlijsten langs de plafonds, alles uitermate verzorgd.

LEEFRUIMTE BENEDEN:
Een indrukwekkende entree (met zicht op de vide van de 1e verdieping), het hart van het huis zou je kunnen zeggen. Vanuit hier niet alleen de toegang tot toilet- en garderobe-ruimte, maar ook naar de andere vertrekken waaronder de werkkamer en inpandige garage.

Woon- en tuinkamer:
De grote L-vormige woonkamer (ca. 65 m²) met openslaande deuren zowel binnen als naar de tuin heeft een geweldig zicht op de fraaie tuin. Speelse togen laten de kamer overlopen in een grote tuinkamer. Een sfeervolle tuinkamer met een zelfde openhaard als in de woonkamer, keurig verwerkt in een op maatgemaakt meubel met geïntegreerde televisielift. Deze tuinkamer is onmiskenbaar het mooiste plekje van de woning.

Keuken en bijkeuken:
Een granieten werkblad, een op maatgemaakte koffie-corner, deze sfeervolle keuken heeft een geheel eigen stijl waarbij luxe niet ontbreekt. De keuken nodigt uit om daar vele uren in door te brengen; achter het fornuis of gezellig aan de keukentafel bij het raam met wijds uitzicht. De af te (sluiten) bijkeuken met voorzieningen voor wasmachine en -droger, koelkast en diepvries sluit door de grote kastenwand in stijl van de keuken naadloos aan op de keuken. Deze praktische ruimte heeft een eigen aanrecht en een deur naar de tuin.

Werkkamer:
Een fijne werkkamer of kantoor aan huis is vandaag de dag geen overbodige luxe. Deze woning beschikt dan ook over een ruime werkkamer beneden met uitzicht op de tuin. De werkkamer heeft praktische inbouwkasten en sluit aan op de ruime centrale entree van de woning, hierdoor ligt het kantoor min of meer apart van het leefgedeelte waardoor men ongestoord kan werken. En kan eventueel zakelijk bezoek eenvoudig entree maken.

1e verdieping:
Met een stijlvolle trap komt u op de vide-overloop van de 1e verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot twee slaapkamers met inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarnaast nog een walk-in-closet. De andere, grootste walk-in-closet is apart via de overloop de bereiken.

Badkamer
De badkamer is in luxe stijl afgewerkt met natuursteen, net als de aparte toiletruimtes boven en beneden. Het heeft twee wastafels in een fraai meubel, een ligbad en een stoomdouche-cabine.

2e verdieping
Omdat de huidige eigenaren hun leefomgeving volledig op de begane grond en 1e verdieping hebben gecreëerd, hebben zij de zolder met vlizotrap min of meer onbenut gelaten. Deze verdieping van ca. 47 m² heeft een nokhoogte van ongeveer 3 meter. En kan geheel naar wens ingevuld worden. Op één van de plattegronden is een optie tot het maken van twee extra (slaap)kamers meegenomen. Ideaal voor thuiswerkers of studerende kinderen.

Tuin:
De tuin van ca. 1271 m² ligt op het zuid-oosten en is prachtig: hoge bomen, hagen en struiken afgewisseld door diverse terrasjes al of niet onder een prieel of een dakplataan en (boom)banken waardoor u bij mooi weer op ieder moment van de dag van de zon of schaduw kunt genieten. In het voorjaar en zomer is deze tuin écht een paradijs, volop kleur van diverse planten en bloemen. Maar welk seizoen het ook is, het is dagelijks genieten van de natuur en de rondscharrelende vogels in de tuin. U kunt zelfs voor de afwisseling dagelijks een balletje slaan op de kunstgras puttingreen met 5 holes! De tuin biedt praktisch 100% privacy!

XXL-Garage + opties:
De inpandige garage biedt ruimte voor 5 auto’s en heeft 2 dubbele openslaande deuren naar de oprit aan de voorzijde van de woning, ook daar is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. En er is een loopdeur naar de woning en de tuin. Het is een ideale ruimte (met daglicht) voor een liefhebber van auto’s of een hobbyist die werkruimte nodig heeft. Voorzieningen als elektra, water en verwarming zijn aanwezig. Maar ook een grote zolder en (gekoelde) kelder (15 m²), die eventueel als opslag gebruikt kunnen worden. Desgewenst kan de garage worden ingezet voor meerdere doeleinden. Enkele opties hebben wij voor u op een rij gezet.

OPTIE 1: Kantoor/praktijk aan huis
Met zo’n gebruikersoppervlakte is de garage ook prachtig ruimte voor kantoor of praktijk aan huis. De ruimte heeft daglicht, en is zowel van binnenuit als van buitenaf te bereiken. De ruimte biedt volop privacy en zou uitermate geschikt kunnen zijn voor (para-)medische beroepen te denken aan therapeuten, maar uiteraard ook voor een accountant, administrateur, consultant of coach. De mogelijkheden hiertoe zijn het beste te bespreken tijdens een bezichtiging.

OPTIE 2: Mantelzorg- of kangoeroewoning
Mantelzorg- of kangoeroewoning van 90 m², een mooie woonoppervlakte voor een opa/ oma of hulpbehoevend familielid. Het zou een goede optie kunnen zijn. Een eigen tuin met terras en privacy is eenvoudig af te bakenen. Zulke vormen van samenleven bieden vaak een praktische uitkomst om hulp en gezelligheid te combineren en komt tegenwoordig vaker voor. Bekijk uw mogelijkheden.

OPTIE 3: Oppervlakte bij woonhuis betrekken
De huidige woonoppervlakte kunt u vergroten naar ruim 300 m² door de garage bij het woonhuis te betrekken. U kunt hier eventueel een slaapkamer met badkamer en walk-in-closet maken of wat dacht u van een fitness- /gameruimte of een grote leefkeuken?

Kortom een prachtige villa met veel leefplezier, die ruimte genoeg heeft voor eventuele doorgroei/uitbreiding. Heeft u interesse? Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een uitgebreide rondleiding. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Virtuele tour:
Op Funda kunt u naast het bekijken van de film ook een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

Nog even in het kort:
• Royale, lux afgewerkte villa op af te sluiten perceel (ca. 1511 m² en 100 m² pacht van de gemeente)
• Grote woon- en tuinkamer
• Aparte werkkamer
• XXL-garage, ook geschikt voor werk aan huis, mantelzorg woning e.d. (zie tekst)
• Prachtige tuin (1271 m²)
• Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen, belangrijke voorzieningen en natuurgebied

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]