Foto 1/31
Foto 2/31
Foto 3/31
Foto 4/31
Foto 5/31
Foto 6/31
Foto 7/31
Foto 8/31
Foto 9/31
Foto 10/31
Foto 11/31
Foto 12/31
Foto 13/31
Foto 14/31
Foto 15/31
Foto 16/31
Foto 17/31
Foto 18/31
Foto 19/31
Foto 20/31
Foto 21/31
Foto 22/31
Foto 23/31
Foto 24/31
Foto 25/31
Foto 26/31
Foto 27/31
Foto 28/31
Foto 29/31
Foto 30/31
Foto 31/31

Omschrijving

Een toplocatie op Meerdijk!

Vrijwel aan de bosrand ligt deze vrijstaande semi-bungalow met grote tuin rondom; een toplocatie op Meerdijk! Een ruime woning met 4-6 slaapkamers, ruime garage en berging. Extra vertrekken zijn te creëren op de verdieping. Op de begane grond is een kantoor/praktijk aan huis te realiseren. Scholen en winkels in de buurt. Snelwegen goed te bereiken.

Perceelsoppervlakte : 940 m²
Inhoud : ca. 956 m³
Bouwjaar : 1989
Gebruiksoppervlakte : ca. 180 m²
Energielabel : B

Zonder ook maar iets te overdrijven mag de locatie waar deze semi-bungalow staat erg goed genoemd worden. De omliggende bebouwing is open van structuur en waar je ook staat en kijkt overal is groen te zien. Bovendien ligt dit gedeelte van Meerdijk op een paar honderd meter van de bosrand, het begin van de Loonse en Drunense Duinen. Met tevens in de directe nabijheid de speeltuin, het hertenkamp en het recreatiegebied van het voormalige Lido, het Hoefsven, het Galgenwiel en de kanaaldijk. Over een wandel/fietsbrug op honderd meter van de woning sta je in luttele minuten in de natuur. Terwijl het hartje centrum van Waalwijk toch maar op drie kilometer afstand is en de grote steden zijn met een uur rijden te bereiken.

De woning zelf mag er ook zijn met zijn inhoud van ruim 950 m³, iets wat je niet meteen ziet vanaf de buitenkant. Het prettige van deze woning is dat vrijwel alle vertrekken op de begane grond gesitueerd zijn. De indeling zal afhankelijk van de gezinssamenstelling van de nieuwe eigenaar ongewijzigd kunnen blijven maar kan ook aangepast worden in de vorm van het samenvoegen van nu nog gescheiden vertrekken.

KORTE TOUR
Entree:
De royale hal heeft hoogte door de vide met een open trap naar de 1e verdieping. Net achter de voordeur links kan eventueel in de bestaande ruimte een kantoor/praktijk gerealiseerd worden.

Woonkamer en (bij)keuken:
De L-vormige woonkamer is ca. 44 m² en heeft een prettige licht inval. Een schuifpui geeft toegang tot het terras en de tuin. De dichte keuken ingericht met inbouwapparatuur is ruim (ca. 15 m²). Afhankelijk van de wensen van de nieuwe eigenaar kunnen de indeling van de woonkamer en de keuken ongewijzigd blijven, maar ook samengevoegd worden tot een grote leefruimte van bijna 60 m². Hierdoor ontstaat er een fijne ruimte met ramen en deuren op het zuiden en westen waardoor u zicht heeft op de groene omgeving om u heen.
Behalve het slaapgedeelte is de begane grond voorzien van een neutrale marmeren vloer met vloerverwarming.

Slaapkamers
De vier slaapkamers van deze woning zijn op de begane grond gesitueerd. Meteen achter de voordeur grenst een vertrek, nu slaapkamer, dat eenvoudig als kantoor/praktijkruimte gebruikt zou kunnen worden. Het is zelfs eenvoudig mogelijk om een toegang van buitenaf te maken.
Ook het samenvoegen van twee of zelfs drie slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.

1e verdieping:
De trap in de royale hal met vide, geeft toegang tot de verrassend grote verdieping, waar weliswaar alle vertrekken onder de dakschuinte vallen en nu twee slaapkamers gemaakt zijn.

Garage en Berging:
De garage en de berging zijn inpandig te bereiken. De garage heeft een luik naar de verdieping.

Tuin:
De tuin ligt rondom de woning en is vrij gelegen van de perceelsgrenzen. In de tuin is gekozen voor gemak. Bestrating en hoofdzakelijk gras met enkele randen beplanting.

Virtuele tour/film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en op onze site www.knepflevandermee.nl de film. Of loop door de woning middels een virtuele tour.

In het kort:
• Zeer ruime woning 950 m³
• Mogelijkheid tot praktijk/kantoor aan huis
• 4-6 slaapkamers
• Extra vertrekken zijn te creëren
• Grote tuin rondom
• Groene, rustige omgeving vlakbij het bos
• Nabij belangrijke voorzieningen zoals scholen en kleine winkelgalerij

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]