Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Comfort, overzicht en gemak in deze semibungalow met eigen parkeerplaats!

Deze vrijstaande, instapklare semibungalow met eigen parkeergelegenheid is uitermate geschikt voor 1-3 personen die houden van modern comfort, overzicht en gemak. De uitgebouwde woning heeft 2 ruime slaapkamers, waarvan er één op de begane grond, net als de badkamer. De ligging is prachtig, uitkijk op een groene speelweide met wadi in Landgoed Driessen. Deze vrij jonge wijk heeft de rust en ruimte van de natuur en ook de levendigheid en het gemak van de nabij gelegen scholen, sporthal, gezondheidscentrum en het Halve Zolenpad. Via de hoofdweg in de wijk, bereikt u met enkele minuten de A59 en het centrum van Waalwijk. Kortom een aantrekkelijke semi-bungalow in een uniek stukje Waalwijk.

• Perceelsoppervlakte : 185 m²
• Inhoud : ca. 432 m³
• Bouwjaar : 2011
• Gebruiksoppervlakte : ca. 127 m²
• Energielabel : voorlopig A

Over de ligging:
Het Fort, zoals de naam al doet vermoeden geeft deze straat de indruk van een afgesloten fort, maar dan op een speelse, eigentijdse manier ingevuld. De zo’n 80 woningen en 2 appartementencomplexen zijn gebouwd in een U-vorm en zijn aan de buitenzijde geschakeld. Hierdoor is een doorlopende 'vestingmuur' ontstaan zonder dat het een opgesloten gevoel geeft. Om de muur heen ligt een wadi bedoeld als waterafvoer en groenvoorziening. Wanneer bij hevige regenval de wadi volloopt ontstaat er als het ware een soort slotgracht.

Het Fort 99 ligt binnen de ‘vestingmuur’ en kijkt prachtig weg op de voorliggende speelweide met bomen en water. Gegarandeerd veel kijkplezier vanwege de vele vogels die er zitten. En ook de kinderen die gebruik maken van de speelweide en -toestellen zorgen voor vertier. De straat is doodlopend voor autoverkeer. Fietsers en wandelaars kunnen handig gebruik maken van de doorsteek die aansluit op het Halve Zolenpad waardoor Waalwijk Centrum met zo’n kleine 10 minuten fietsen te bereiken is.

Over de woning:
Deze semi-bungalow is gebouwd in 2011, alles is dus nog vrij nieuw en met moderne materialen gebouwd, afgewerkt en optimaal geïsoleerd. De huidige bewoner heeft er al die tijd keurig in gewoond en dat is terug te zien in de verzorgde en moderne uitstraling. Strak gestucte muren en (bijna) over de hele beneden verdieping een nette tegelvloer. Zowel boven als beneden ligt vloerverwarming, uitgevoerd als hoofdverwarming, dus geen radiatoren aan de muren.

Om een goede indruk te krijgen van de woning, kunt u het beste de bijgevoegde plattegronden bekijken. Tijdens de bouw heeft de huidige eigenaar ervoor gekozen de woonkamer beneden uit te bouwen over de breedte van de woning. Hierdoor is er een fijne leefruimte van ruim 32,5 m² ontstaan compleet met sfeervolle gashaard. In de uitbouw een grote glazen (schuifpui) met zicht op de patio.

De open leefkeuken (ca. 25 m²) is modern ingericht en bestaat uit een driedelig keukenblok in een U-vormige opstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Hier ook openslaande deuren naar de patio. De leefkeuken en de zitkamer vormen samen een leefruimte van 57,5 m².
Het prettige aan deze woning is dat er zowel beneden als boven geslapen kan worden. Beneden (aan het einde van de brede hal) grenst een ruime slaapkamer aan de badkamer. Ook de badkamer is net als de rest keurig en voorzien van inloopdouche, ligbad met douche, zwevend toilet en een dubbele wastafel op meubel.

1e verdieping:
Met een enigszins luie trap komt u op de 1e verdieping waar een tweede kamer is van maar liefst 20 m². Geschikt als tweede slaapkamer maar eventueel ook in te vullen als praktijkruimte, hobbykamer of bijvoorbeeld logeerkamer. In de ruimte daarnaast een flinke CV-berg-wasruimte.

Patio:
De patio (35 m²) ligt op het zuidwesten en is geheel betegeld en hiermee onderhoudsvriendelijk. Met een keurige berging en een poort naar de straat, past deze patio geheel bij het huis: overzichtelijk en gemakkelijk.

Parkeren:
Onder de pergola naast de voordeur, kunt u op eigen terrein parkeren. Verder zijn er diverse parkeermogelijkheden in het Fort. Langs de toegangsweg en op verzamelplaatsen. Ruimvoldoende parkeergelegenheid dus.

Virtuele tour:
Op Funda kunt u een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

In het kort:
• Vrijstaande, instapklare semibungalow
• Parkeren op eigen terrein
• Eén slaapkamer en de badkamer beneden
• Mooie locatie

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]