voorgevel schuin
Foto 1/23 - voorgevel schuin
garage met oprit
Foto 2/23 - garage met oprit
voorgevel
Foto 3/23 - voorgevel
achtergevel
Foto 4/23 - achtergevel
pleintje in de buurt
Foto 5/23 - pleintje in de buurt
tuin
Foto 6/23 - tuin
entree
Foto 7/23 - entree
toilet
Foto 8/23 - toilet
zithoek
Foto 9/23 - zithoek
overzicht woonkamer
Foto 10/23 - overzicht woonkamer
eethoek
Foto 11/23 - eethoek
overzicht woonkamer
Foto 12/23 - overzicht woonkamer
keuken
Foto 13/23 - keuken
keuken
Foto 14/23 - keuken
overloop
Foto 15/23 - overloop
slaapkamer
Foto 16/23 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 17/23 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 18/23 - slaapkamer
badkamer
Foto 19/23 - badkamer
badkamer
Foto 20/23 - badkamer
zolder
Foto 21/23 - zolder
tuin
Foto 22/23 - tuin
straatbeeld
Foto 23/23 - straatbeeld

Omschrijving

Tweekapper met garage en grote voor-, achter- en zijtuin

Deze tweekapper met garage en diepe oprit, grote voor-, achter- en zijtuin is altijd keurig bewoond geweest. De woning heeft een mooie ruime ligging op de hoek van de Leo Xlll straat en de rustige Mgr. Zwijsenstraat met in de buurt een speelveldje. Supermarkt en basisschool op korte afstand, net als het centrum van Kaatsheuvel. Met enkele minuten staat u in de Loonse en Drunense Duinen.

• Perceelsoppervlakte : 346 m²
• Inhoud : ca. 341 m³
• Bouwjaar : 1966
• Gebruiksoppervlakte : ca. 86 m²
• Energielabel : voorlopig D

In de basis is dit een prima woning die altijd keurig onderhouden is geweest. Zowel boven als beneden kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Het keukenblok is modern, het sanitair is netjes maar vraagt om modernisering.


BEGANE GROND
De karakteristieke uitstraling is typerend voor deze woning uit 1966. In de ruime entree een robuuste trap opgemetseld met ijsselsteentjes en natuursteen. In de doorzon woonkamer een deels gewelvenplafond van ijsselsteentjes en een balkenplafond. De grote openhaard met ombouw past in deze stijl net als de natuursteenvloer. De woonkamer kijkt aan de voorkant uit op de verzorgde diepe voortuin en de Leo III straat. Aan de achterkant kijkt u op de diepe tuin. Voor meer leefruimte beneden zou het aan de achterzijde uitbouwen van de woning een prima optie kunnen zijn.

In de dichte keuken (9,5 m²) is in 2016 nog een moderne keuken geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kun je naar de hal, de woonkamer en de tuin.


1E VERDIEPING
Op de 1e verdieping twee ruime slaapkamers en een redelijke ruime derde. De badkamer functioneert prima, maar is qua uitstraling gedateerd. Er is een ligbad met douche, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine.

ZOLDER
Op de betegelde overloop kun je met een vlizotrap naar de ruime zolder.

TUIN
De tuin met zijpoort mag er zijn, zo’n 15 meter diep en heel breed en is gelegen op het westen met een open zuidkant. Hier veel privacy doordat er geen inkijk is van achtergelegen huizen. De tuin is speels aangelegd met twee terrassen, paden een grote vijver en vaste planten. Achterin de tuin de grote garage met kanteldeur en diepe oprit die uitkomt op de Mgr. Zwijsenstraat.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Tweekapper met eigen oprit en grote garage
• Diepe en brede tuin
• Altijd keurig bewoond geweest
• Korte afstand van Kaatsheuvel centrum

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]