Foto 1/27
Foto 2/27
Foto 3/27
Foto 4/27
Foto 5/27
Foto 6/27
Foto 7/27
Foto 8/27
Foto 9/27
Foto 10/27
Foto 11/27
Foto 12/27
Foto 13/27
Foto 14/27
Foto 15/27
Foto 16/27
Foto 17/27
Foto 18/27
Foto 19/27
Foto 20/27
Foto 21/27
Foto 22/27
Foto 23/27
Foto 24/27
Foto 25/27
Foto 26/27
Foto 27/27

Omschrijving

Op een mooi vrij punt in deze ruim opgezette woonstraat nabij het centrum gelegen twee onder een kap woning, te moderniseren, met een grote vrijstaande garage op een perceel van 426 m².

Op een mooi vrij punt in deze ruim opgezette woonstraat nabij het centrum gelegen twee onder een kap woning, te moderniseren, met een grote vrijstaande garage op een perceel van 426 m².

Perceelsoppervlakte : 426 m²
Inhoud : ca. 460 m³, garage ca. 126 m³
Bouwjaar : 1954
Gebruiksoppervlakte : ca. 147 m²
Energielabel : G

De Burgemeester van Grotenhuisstraat is een in de luwte van het doorgaande stadsverkeer gelegen woonstraat, zeer ruim van opzet. Aan beide zijden brede groenstroken met volwassen bomen, trottoirs en voortuinen. Lekker thuis komen bij je eigen woning dus elke dag. En aan de rand van het centrum, want op enkele minuten lopen is dat bereikbaar. Zo ook bijvoorbeeld een basisschool en het wandelpark.
In de omgeving is de bebouwing gevarieerd en stijlvol. Hoofdzakelijk daterend uit de jaren ’50 toen er ook niet op een vierkante meter grond gekeken werd. Dat ziet u terug aan alles. Met de wetenschap dat zo’n royale opzet economisch gezien al lang niet meer kan, maakt dat de ligging steeds unieker.
Op het fraaie hoekperceel van 426 m² is de garage achter in de tuin gebouwd, met de oprit aan de Burg. D. van de Schuerenstraat.
Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor een indruk van de indeling. In de woning heeft vanaf het bouwjaar dezelfde familie gewoond. Zij hebben de woning op de begane grond vergroot door een serre aan de woonkamer te bouwen en een tuinkamer aan de keuken en in een slaapkamer een trap naar de zolder en er zijn enkele kunststof kozijnen geplaatst. Uiteraard allemaal naar de normen en inzichten van die tijd. De woning is goed onderhouden maar de tijd heeft er stil gestaan.
Koper zal de woning vermoedelijk geheel naar diens hand willen zetten. Geheel afhankelijk van het aantal nieuwe bewoners is dat op diverse manieren mogelijk. De voorbeelden in de straat zijn er volop.
De locatie van deze karakteristieke woning, de grote vrijstaande garage en met name de mogelijkheden en de vrijheid van het hoekperceel zullen ongetwijfeld een koper het hart sneller doen slaan om er een droom te verwezenlijken.
Is dat bij u het geval, maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding: In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]