Foto 1/29
Foto 2/29
Foto 3/29
Foto 4/29
Foto 5/29
Foto 6/29
Foto 7/29
Foto 8/29
Foto 9/29
Foto 10/29
Foto 11/29
Foto 12/29
Foto 13/29
Foto 14/29
Foto 15/29
Foto 16/29
Foto 17/29
Foto 18/29
Foto 19/29
Foto 20/29
Foto 21/29
Foto 22/29
Foto 23/29
Foto 24/29
Foto 25/29
Foto 26/29
Foto 27/29
Foto 28/29
Foto 29/29

Omschrijving

Met een brede achtertuin aan de waterpartij van de Frans Halslaan gelegen half vrijstaande woning met royale aanbouw aan de zijkant van 47 m², voor meerdere doeleinden geschikt.

Met een brede achtertuin aan de waterpartij van de Frans Halslaan gelegen half vrijstaande woning met royale aanbouw aan de zijkant van 47 m², voor meerdere doeleinden geschikt.

Perceelsoppervlakte : 296 m²
Inhoud : ca. 476 m³
Bouwjaar : 1987
Gebruiksoppervlakte : ca. 135 m²
Energielabel : A, mede door 12 zonnepanelen.

De ligging van de woning mag goed genoemd worden. Aan het begin van de wijk Meerdijk, aan de verkeersluwe voorkant uitkijkend op een pleintje met kinderspeeltoestellen voor de kleintjes, aan de zijkant aan een doodlopend straatje dat toegang geeft tot de achtertuin en aan de achterkant grenst de bijna 11 meter brede en 15 meter diepe tuin met een fraai aangelegd talud aan de waterpartij van de Frans Halslaan.
Wat vervolgens meteen vermeldenswaard is betreft de al tijdens de bouw in 1987 gerealiseerde uitbouw van 4,60 x 10,60 m die voor een groot gedeelte is ingericht als een aangepaste slaap- en badkamer voor een rolstoelgebruiker. Zoals ook de begane grond van de woning zelf daarvoor geschikt gemaakt is met onder andere 90 cm. brede dagmaat van de kozijnen en het ontbreken van drempels. De aanbouw zou voor een volgende eigenaar ook een andere functie kunnen krijgen in de vorm van een praktijkruimte, kantoor, hobby/speelkamer. Bekijk de bijgevoegde plattegronden voor de indeling.
Om de woning en de aanbouw toegankelijker te maken is de entree gedeeltelijk in de aanbouw geplaatst waardoor deze royaal is. De begane grond van de woning is voorzien van een travertin vloer met vloerverwarming. De L-vormige woonkamer is 36,5 m² groot en vormt samen met de half open keuken een mooie leefruimte van 44,5 m². De woonkamer is voorzien van een lichtplan. De grote, deugdelijk uitgevoerde terras overkapping tegen de achtergevel kan een verlengstuk zijn van de leefruimte, zeker op minder fraaie dagen.
Op de 1e verdieping zijn aan de voorkant twee slaapkamers samengevoegd tot een grote slaapkamer en daardoor is de oorspronkelijk grootste slaapkamer nu toch de tweede in afmeting. De doucheruimte is in 2013 gemoderniseerd en heeft o.a. een toilet en een praktische douchehoek met spatscherm.
De vaste trap naar de zolder, met betonvloer, komt uit om de zolderkamer met een nokhoogte van ca. 2,75 meter en een klein dakraam. Hier hangt ook de CV ketel en de omvormer voor de 12 zonnepanelen die er voor zorgen dat de elektriciteits rekening maar een paar tientjes per jaar is. Wel zo prettig voor de maandlasten.
De bijkeuken en de berging vormen samen het achterste gedeelte van de aanbouw.
Het doorlopende straat gedeelte grenzend aan de noordgevel van de aanbouw heeft aan het einde toegang tot de achtertuin. De achtertuin zelf is een paar jaar geleden aangepast en ook het talud, de overgang van het hogere gedeelte naar de waterkant, is in dat ontwerp meegenomen. Hier ligt nu een vlonder waar het goed toeven is en je net als vanaf het overdekte terras en de rest van de tuin, kunt genieten van het uitzicht. De strook grond overigens is binnenkort eigendom en de ongeveer 22 m² oppervlakte daarvan worden dus nog toegevoegd aan de totale perceelsoppervlakte.
Kan deze mooi gelegen half vrijstaande woning met het naar eigen inzicht in te vullen gebruik van de aanbouw uw goedkeuring in eerste instantie krijgen, maak dan een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging ter plaatse. Wij verwelkomen u graag.


Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]