Foto 1/30
Foto 2/30
Foto 3/30
Foto 4/30
Foto 5/30
Foto 6/30
Foto 7/30
Foto 8/30
Foto 9/30
Foto 10/30
Foto 11/30
Foto 12/30
Foto 13/30
Foto 14/30
Foto 15/30
Foto 16/30
Foto 17/30
Foto 18/30
Foto 19/30
Foto 20/30
Foto 21/30
Foto 22/30
Foto 23/30
Foto 24/30
Foto 25/30
Foto 26/30
Foto 27/30
Foto 28/30
Foto 29/30
Foto 30/30

Omschrijving

Karakteristieke en ook aan de binnenkant sfeervolle geheel verbouwde half vrijstaande woning met een gezellige en suite indeling, één grote slaapkamer, een grote badkamer, een 30 meter diepe achtertui

Karakteristieke en ook aan de binnenkant sfeervolle geheel verbouwde half vrijstaande woning met een gezellige en suite indeling, één grote slaapkamer, een grote badkamer, een 30 meter diepe achtertuin met achterin een tuinkamer van 32 m².

Perceelsoppervlakte : 250 m²
Inhoud woonhuis : ca. 310 m³ tuinkamer ca. 100 m³
Bouwjaar : ca. 1909
Gebruiksoppervlakte : 87 m², tuinkamer 32 m²
Energielabel : vermoedelijk C

De voorzijde van de woning laat al zien dat dit pand geen standaard pand is. Karakter en authentieke details kenmerken de woning. De glas-in-loodramen, de windveren en de sierlijke trede bij de voordeur zijn daar kenmerken van. Aan de binnenzijde is, net als de buitenzijde, veel aandacht besteed. Het pand is ook bouwkundig vrijwel geheel vernieuwd. Er is geen half werk geleverd. In de diepe west-tuin staat bovendien een extra ruimte van 32 m² die, na aanpassingen eventueel gebruikt kan worden als kantoor, praktijk, hobbykamer of om een inwonend kind een eigen ‘home’ te geven.
De woning is dus compleet gemoderniseerd, maar de karakteristieke details zijn gehandhaafd.
Het is belangrijk om te weten dat eind jaren ’90 het hele dak is vernieuwd, inclusief isolerende plaat en dakpannen. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van isolerend glas. Geïsoleerde spouwmuren zijn gemaakt, de begane grondvloer geïsoleerd, vernieuwd en voorzien van vloerverwarming en tegels. Installatiewerk op het gebied van elektra, riolering, gas en water zijn ook vernieuwd.
U treft in deze sfeervolle woning dus een grotendeels gerenoveerde bouwkundige situatie aan. Ook op het gebied van afwerking is aan vrijwel alles gedacht.
Een modern keukenblok met apparatuur in de grote eetkeuken, een grote uitermate complete badkamer en een hele ruime slaapkamer met veel praktische kastruimte. Een woonkamer ‘en-suite’ met de mooie paneeldeuren, glas in lood en kasten, in de zithoek een schouw met openhaard en in de eetkamer de tuindeuren naar de diepe achtertuin op het westen.
Gestukadoorde wanden en plafonds en hoogglans schilderwerk maken het beeld compleet.
Achter in de vrij gelegen, 30 meter diepe tuin staat een tuinkamer van zo’n 5 x 6,5 meter die momenteel als een soort zomerverblijf gebruikt wordt. Gezellig afgewerkt met een podium en een bar.
Natuurlijk kan deze ruimte ook anders gebruikt worden, afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner en bouwkundige aanpassingen voor het gebruik.
Er is elektra (ook krachtstroom), gas en een telefoonaansluiting.
Een uitstekende ruimte ook om een al wat groter kind een eigen ‘home’ te geven.
Voor iemand die liefhebber van deze nostalgische stijl van wonen is, zal het hier elke dag genieten zijn.
En dat vrijwel zonder de bouwkundige ongemakken die er bij een oud huis soms zijn.
Graag nodigen wij u uit om vast een voorproefje te nemen op dat genieten.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]