voorgevel
Foto 1/30 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/30 - achtergevel
woonkamer
Foto 3/30 - woonkamer
eetkamer en keuken
Foto 4/30 - eetkamer en keuken
Badkamer
Foto 5/30 - Badkamer
tuin
Foto 6/30 - tuin
entree
Foto 7/30 - entree
trap
Foto 8/30 - trap
woonkamer
Foto 9/30 - woonkamer
woonkamer
Foto 10/30 - woonkamer
sfeervol detail
Foto 11/30 - sfeervol detail
eetkamer
Foto 12/30 - eetkamer
keuken
Foto 13/30 - keuken
keuken
Foto 14/30 - keuken
bijkeuken
Foto 15/30 - bijkeuken
toilet
Foto 16/30 - toilet
Slaapkamer
Foto 17/30 - Slaapkamer
slaapkamer
Foto 18/30 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 19/30 - slaapkamer
deuropening badkamer
Foto 20/30 - deuropening badkamer
badkamer
Foto 21/30 - badkamer
ligbad en douche
Foto 22/30 - ligbad en douche
douche
Foto 23/30 - douche
toilet
Foto 24/30 - toilet
tuin
Foto 25/30 - tuin
overdekt terras
Foto 26/30 - overdekt terras
Tuinkamer
Foto 27/30 - Tuinkamer
detail
Foto 28/30 - detail
voorgevel
Foto 29/30 - voorgevel
voorgevel
Foto 30/30 - voorgevel

Omschrijving

Instapklare woning op loopafstand van Waalwijk centrum!

Op korte loopafstand van het centrum ligt deze gezellige, instapklare, half vrijstaande woning. In dit gerenoveerde huis is het dagelijks genieten van de authentieke details zoals de kamer ‘en suite’ en de glas-in-loodramen. De woning heeft één grote slaapkamer, een grote badkamer en een 30 meter diepe achtertuin met achterin een tuinkamer van 32 m². Bijzonder wonen in een levendige straat, met belangrijke voorzieningen als winkels, scholen, huisarts en apotheek op minder dan 800 meter afstand. Parkeermogelijkheid voor de deur.

Perceelsoppervlakte : 250 m²
Inhoud woonhuis : ca. 310 m³ tuinkamer ca. 100 m³
Bouwjaar : ca. 1909
Gebruiksoppervlakte : 87 m², tuinkamer 32 m²
Energielabel : D

Korte tour:
Entree:
De voorzijde van de woning laat al zien dat dit pand geen standaard pand is. Karakter en authentieke details kenmerken de woning. De glas-in-loodramen, de windveren en de sierlijke trede bij de voordeur zijn daar kenmerken van.

Kamer ‘en suite’
Aan de binnenzijde is, net als de buitenzijde, veel aandacht besteed. Het pand is ook bouwkundig vrijwel geheel vernieuwd. Er is geen half werk geleverd. De woning is dus compleet gemoderniseerd, maar de karakteristieke details zijn gehandhaafd.
Deze details herkent u meteen bij het binnenkomen van de woonkamer: de glas-in-loodramen, de paneeldeuren, de schouw met openhaard in de zithoek en de sfeervolle ‘en suite’. Het is een gezellige kamer van waaruit u zicht heeft op de eetkamer met keuken.

Eetkamer en (bij)keuken:
De eetkamer en het moderne keukenblok met inbouwapparatuur vormen samen een prettige lichte leefruimte met openslaande tuindeuren naar de diepe tuin.

Via een aparte doorgang gaat u naar de bijkeuken o.a. geschikt voor de wasmachine- en droger.

1e verdieping

Slaapkamer en badkamer:
Deze woning heeft één hele ruime slaapkamer met veel praktische kastruimte en een grote uitermate complete en sfeervolle badkamer met toilet, ligbad met douche, douche en wastafel op meubel.

Tuin met tuinkamer:
Achter in de vrij gelegen, 30 meter diepe tuin staat een tuinkamer van zo’n 5 x 6,5 meter die momenteel als een soort zomerverblijf gebruikt wordt. Gezellig afgewerkt met een podium en een bar. Natuurlijk kan deze ruimte ook anders gebruikt worden, afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner en bouwkundige aanpassingen voor het gebruik.
Er is elektra (ook krachtstroom), gas en een telefoonaansluiting.
Een uitstekende ruimte ook om een al wat groter kind een eigen ‘home’ te geven.

Het is mogelijk om na het verwijderen van een stukje tuinmuur aan de achterkant een doorgang te maken, zodat er een achterom ontstaat naar de achterkant van de nieuwe woningen aan de Von Gluckstraat en de Orffstraat.

Extra informatie renovatie:
Het is belangrijk om te weten dat eind jaren ’90 het hele dak is vernieuwd, inclusief isolerende plaat en dakpannen. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van isolerend glas. Geïsoleerde spouwmuren zijn gemaakt, de begane grondvloer geïsoleerd, vernieuwd en voorzien van vloerverwarming en tegels. Installatiewerk op het gebied van elektra, riolering, gas en water zijn ook vernieuwd.
U treft in deze sfeervolle woning dus een grotendeels gerenoveerde bouwkundige situatie aan. Ook op het gebied van afwerking is aan vrijwel alles gedacht. Gestukadoorde wanden en plafonds en hoogglans schilderwerk maken het beeld compleet.

Voor iemand die liefhebber van deze nostalgische stijl van wonen is, zal het hier elke dag genieten zijn. En dat vrijwel zonder de bouwkundige ongemakken die er bij een oud huis soms zijn. Graag nodigen wij u uit om vast een voorproefje te nemen op dat genieten.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:

• Vlakbij het centrum
• Goed onderhouden
• Authentieke details
• Grote complete badkamer

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]