achtergevel
Foto 1/32 - achtergevel
Voorgevel
Foto 2/32 - Voorgevel
tuin
Foto 3/32 - tuin
woonkamer zitgedeelte
Foto 4/32 - woonkamer zitgedeelte
woonkamer overzicht
Foto 5/32 - woonkamer overzicht
kamer in woonvleugel
Foto 6/32 - kamer in woonvleugel
entree
Foto 7/32 - entree
toilet 1 beneden
Foto 8/32 - toilet 1 beneden
entree richting woonkamer
Foto 9/32 - entree richting woonkamer
woonkamer vanuit eethoek
Foto 10/32 - woonkamer vanuit eethoek
Foto 11/32
Foto 12/32
woonkamer eethoek
Foto 13/32 - woonkamer eethoek
keuken
Foto 14/32 - keuken
keuken
Foto 15/32 - keuken
kamer in woonvleugel
Foto 16/32 - kamer in woonvleugel
slaapkamer beneden
Foto 17/32 - slaapkamer beneden
slaapkamer beneden
Foto 18/32 - slaapkamer beneden
badkamer-douche en sauna beneden
Foto 19/32 - badkamer-douche en sauna beneden
badkamer-toilet beneden
Foto 20/32 - badkamer-toilet beneden
badkamer-wastafels beneden
Foto 21/32 - badkamer-wastafels beneden
overloop
Foto 22/32 - overloop
overloop richting slaapkamers achter
Foto 23/32 - overloop richting slaapkamers achter
slaapkamer 3
Foto 24/32 - slaapkamer 3
slaapkamer 4
Foto 25/32 - slaapkamer 4
slaapkamer 5
Foto 26/32 - slaapkamer 5
slaapkamer 5
Foto 27/32 - slaapkamer 5
badkamer - bad boven
Foto 28/32 - badkamer - bad boven
badkamer - douche boven
Foto 29/32 - badkamer - douche boven
garage
Foto 30/32 - garage
terras in tuin
Foto 31/32 - terras in tuin
voorgevel
Foto 32/32 - voorgevel

Omschrijving

ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET APARTE WOONVLEUGEL VOOR O.A. MANTELZORG!

Dit vrijstaande woonhuis met 5 slaapkamers en garage is een aantal jaren geleden uitgebreid met een vleugel van ruim 5 x 12 meter compleet met slaap-, bad- en werkkamer en daardoor uitermate geschikt als mantelzorgwoning, of voor minder valide huisgenoot. Maar ook een praktijkruimte, kantoor of atelier kan er in gevestigd worden. Het is rustig wonen in de Antony van Dijckstraat waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt. Grote speelvelden met wandelpaden en veel groen zorgen voor een fijne buurt voor jong en oud. Scholen en klein winkelcentrum met supermarkt op loopafstand, net als het bos en het hertenkamp. Met slechts 5 autominuten zit u op belangrijke uitvalswegen naar Den Bosch en Tilburg. Kortom een multifunctionele woning op een fijne locatie.

• Perceelsoppervlakte : 505 m²
• Inhoud : ca. 818 m³
• Bouwjaar : 1989
• Gebruiksoppervlakte : ca. 226 m²
• Energielabel : C

Leefruimte beneden:
Ruimte staat in dit huis centraal. Je ziet het meteen al aan de royale entree: een brede, diepe oprit, genoeg ruimte om twee auto’s te parkeren. En binnen aan de brede hal met toilet en garderobe. Om een goede indruk te krijgen van de indeling en leefruimte van de woning, kunt u het beste de plattegronden erbij pakken.
Opvallend is dan de grote leefruimte beneden. De zit- en eetkamer zijn samen goed voor zo’n 62 m². Een prachtig tuingerichte ruimte met sfeervolle gashaard, grote schuifpui en knusse erker.

De strakke U-vormige keuken (ca. 12 m²) met inbouwapparatuur en lichtkoepel is geheel betegeld. De inrichting is praktisch en leent zich ervoor om te koken voor een groter gezelschap. De huidige eigenaar heeft de keuken destijds in de voormalige bijkeuken geplaatst, maar het zou een optie kunnen zijn om de keuken naar de eetkamer te verplaatsen zodat er een moderne leefkeuken ontstaat.

Aan de linkerkant van de woning, grenzend aan de eetkamer, de grote woonvleugel (ca. 60 m²). Deze unieke ruimte is enkele jaren geleden gecreëerd en gebruikt als mantelzorgwoning. Het is compleet met badkamer, toilet, kamer en slaapkamer. De kamers zijn ook hier tuingericht en voorzien van (kunststof) schuifpuien. Door een aparte, af te sluiten inpandige gang is de vleugel gescheiden van het woonhuis.
De ruim 22 m² grote garage met lichtkoepel is bereikbaar vanuit de keuken en via de elektrische roldeur aan de opritzijde.

1e verdieping:
In de hal de open trap naar de royale overloop. Met daar toegang naar 4 slaapkamers en de badkamer, allen van een mooi formaat. De badkamer heeft een grote douche, hoekbad, twee wastafels op meubel en een toilet met fonteintje. Een ideale badkamer voor een groot gezin.

Tuin:
De achtertuin van ca. 14 x 15 meter met toegang achterom is georiënteerd op het zuiden, en heeft een open ligging. Een breed terras voor de schuifpui in de woonkamer en met paden naar de vleugel en het tuinhuis achterin. In het midden een groot gazon en aan de zijkanten plantenborders met vaste planten en bomen. De tuin is omheind met een heg van hedera.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Royale vrijstaande woning, geschikt voor mantelzorg, praktijkruimte, kantoor of atelier.
• 5 slaapkamers
• Eigen oprit met garage
• Rustige en groene omgeving

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]