voorgevel
Foto 1/28 - voorgevel
garage
Foto 2/28 - garage
tuin
Foto 3/28 - tuin
openslaande tuindeuren
Foto 4/28 - openslaande tuindeuren
overzicht woonkamer
Foto 5/28 - overzicht woonkamer
keuken
Foto 6/28 - keuken
entree- toilet
Foto 7/28 - entree- toilet
hal met trapopgang
Foto 8/28 - hal met trapopgang
woonkamer richting achter
Foto 9/28 - woonkamer richting achter
woonkamer voor
Foto 10/28 - woonkamer voor
keuken
Foto 11/28 - keuken
keuken details
Foto 12/28 - keuken details
bijkeuken
Foto 13/28 - bijkeuken
overloop
Foto 14/28 - overloop
slaapkamer 1
Foto 15/28 - slaapkamer 1
slaapkamer 2
Foto 16/28 - slaapkamer 2
slaapkamer 3
Foto 17/28 - slaapkamer 3
badkamer
Foto 18/28 - badkamer
voorzolder
Foto 19/28 - voorzolder
slaapkamer 5
Foto 20/28 - slaapkamer 5
slaapkamer 6
Foto 21/28 - slaapkamer 6
tuin met berging en garage
Foto 22/28 - tuin met berging en garage
tuin vanaf terras achter
Foto 23/28 - tuin vanaf terras achter
terras bij tuindeuren
Foto 24/28 - terras bij tuindeuren
garage binnen
Foto 25/28 - garage binnen
straatbeeld
Foto 26/28 - straatbeeld
straatbeeld
Foto 27/28 - straatbeeld
omgeving
Foto 28/28 - omgeving

Omschrijving

Ruim hoekhuis jaren '30 stijl met 5 slaapkamers, diepe tuin en zeer ruime garage

Dit bijzonder ruime hoekhuis uit de jaren ’30 heeft veel te bieden: 5 slaapkamers, diepe fraaie tuin met veel privacy en een hele grote garage. Het is een fijne woning voor een (groter) gezin en/of mensen die extra ruimte zoeken voor thuiswerken of hobbyen. De sfeervolle woning is gerenoveerd en ziet er zowel van binnen als van buiten verzorgd uit. Kom een kijkje nemen en laat je verrassen door deze woning!

• Perceelsoppervlakte : 355 m²
• Inhoud : ca. 528 m³
• Bouwjaar : ca. 1938
• Gebruiksoppervlakte : ca. 171 m²
• Energielabel : voorlopig F

De woning, is de eindwoning van een rij met zestal jaren ’30 woningen, en is met oog voor detail , degelijk gebouwd. Dat zie je terug in de gevelbouw, glas-in-loodramen en portieken. Gelegen in een doorgaande straat in de wijk Besoyen. De achterzijde van het perceel grenst aan de Winterdijk, waar een brede groenstrook ligt en een klein parkeerterreintje. Hier is ook de toegang naar de garage.

BEGANE GROND
De sfeer van buiten, zet zich binnen voort: een ruime entree met tochtdeur, en diepe hal met sierlijke trapopgang en paneeldeuren. Om een goede indruk te krijgen van de indeling van deze woning, kun je het beste de bijgevoegde plattegronden bekijken. Hier valt meteen de ruimte op die in het huis zit, op iedere verdieping.

De ruimte in het huis, zonder dat je je ‘verloren’ voelt, is een sterk punt van deze woning. De doorzon woonkamer van ca. 32 m² heeft een sfeervolle gashaard en achter openslaande tuindeuren naar de tuin. De houten vloer in de woonkamer gaat in de hal en keuken over in een wit/ zwart geblokte tegelvloer.

De dichte eetkeuken is terrasgericht en is zo’n 12 m². Ingericht met recht keukenblok in landelijke stijl. En heeft als leuk detail nog een oude schouw en kachel. Aansluitend het halletje achter met loopdeur naar de tuin en een grote praktische bijkeuken ingericht met klein keukenblok en grote opbergkasten. In deze ruimte ook de aansluitingen voor wasmachine en -droger.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping 3 grote slaapkamers, waarvan de grootste aan de achterzijde een deur naar het dakterras heeft. Bijna alle kamers zijn voorzien van een inbouwkast en op de vloer ligt een fraaie houten vloer. De badkamer is ook ruim en heeft een toilet, dubbele wastafel op meubel, ligbad met douche, douchecabine met douche en een inbouwkast, het geheel is eenvoudig maar netjes. Op de overloop nog een diepe, praktische inbouwkast.

2e VERDIEPING
Achter een deur op de overloop van de 1e verdieping, de vaste trap naar de zolder van ruim 46 m². Een zeer ruime (afgetimmerde) voorzolder met dakkapelletje, bergruimte onder de schuine kanten en twee (slaap)kamers met groot dakraam. De voorzolder is ruim genoeg om bijvoorbeeld te sporten.

TUIN
Een diepe, brede tuin (225 m² ) die aansluit bij de woning: ruim, sfeervol en verzorgd. Speels aangelegd met tegels en oude klinkers en voldoet helemaal aan een gezinstuin, voor iedereen een plek waar die zich prettig voelt. Een breed terras onder een grote boom bij de openslaande tuindeuren. Gras en kunstgras om op te spelen. Halverwege een berging voor fietsen en tuingereedschap, en helemaal achterin de tuin bij de garage nog een terras en een prachtige veranda met genoeg ruimte voor een lange tafel met stoelen. De tuin ligt op het noorden en biedt veel privacy.

De grote, brede garage sluit de diepe tuin af aan de Winterdijk en is ook via die dijk bereikbaar met de auto. De stenen garage heeft twee loopdeuren naar de tuin en een elektrische kanteldeur naar de dijk. Met een oppervlakte van 47 m² kan er naast een auto met gemak een vouwwagen staan en een werkbank. In de nok van de garage is nog een vliering gemaakt, die veel extra bergruimte biedt. Een ideale extra ruimte voor een hobbyist.

Spreekt deze veelzijdige, grote woning met een diepe achtertuin en een grote garage je aan? Neem dan contact met ons op!

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Virtuele tour:
Op Funda kunt u een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

In het kort:
• Ruime hoekwoning met 5 slaapkamers
• Diepe tuin met veel privacy
• Grote garage (ca. 47 m²)
• Verzorgde woning

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]