voorgevel
Foto 1/24 - voorgevel
achtergevel
Foto 2/24 - achtergevel
woonkamer
Foto 3/24 - woonkamer
overzicht woonkamer
Foto 4/24 - overzicht woonkamer
slaapkamer
Foto 5/24 - slaapkamer
badkamer voor
Foto 6/24 - badkamer voor
entree, tochthal
Foto 7/24 - entree, tochthal
hal
Foto 8/24 - hal
hal en toilet
Foto 9/24 - hal en toilet
woonkamer voor
Foto 10/24 - woonkamer voor
woonkamer achter
Foto 11/24 - woonkamer achter
keukenruimte
Foto 12/24 - keukenruimte
keukenruimte
Foto 13/24 - keukenruimte
bijkeuken
Foto 14/24 - bijkeuken
overloop
Foto 15/24 - overloop
overloop
Foto 16/24 - overloop
slaapkamer
Foto 17/24 - slaapkamer
slaapkamer
Foto 18/24 - slaapkamer
doucheruimte boven
Foto 19/24 - doucheruimte boven
2e toilet boven
Foto 20/24 - 2e toilet boven
zolder
Foto 21/24 - zolder
achtergevel
Foto 22/24 - achtergevel
gedeelte van de tuin
Foto 23/24 - gedeelte van de tuin
straatbeeld
Foto 24/24 - straatbeeld

Omschrijving

Deze vrijstaande woning heeft goede finishing touch nodig.

Baardwijksestraat 2, deze klassieke vrijstaande -min of meer casco- woning (uit 1935) heeft nog een goede finishing touch nodig, maar wie daar zijn hand niet voor omdraait, creëert een prachtige, sfeervolle woning. Het heeft 2 afgewerkte slaapkamers, een 3e of zelfs 4e slaapkamer zou gemaakt kunnen worden op de ruime zolder. De tuin met zijpad naar achterom ligt op het westen en heeft veel privacy. Winkels, scholen, sportgelegenheden en de Loonse en Drunense Duinen op korte afstand. Belangrijke uitvalswegen op slechts enkele autominuten rijden.

• Perceelsoppervlakte : 142 m²
• Inhoud : ca. 468 m³
• Bouwjaar : 1935
• Gebruiksoppervlakte : ca. 132 m²
• Energielabel : voorlopig G

OVER DE WONING:
De opvallende woning met hoge puntdak uit 1935 is destijds met oog voor detail gebouwd. Dat zie je terug in de gevelbouw, glas-in-loodramen en het portiek. Gelegen in een gemoedelijke straat in de wijk Baardwijk. De af te werken woning is bouwtechnisch gekeurd, het uitgebreide rapport hiervan is via mail bij ons op te vragen. Uiteraard is de aanpak die de woning nodig heeft afhankelijk van de wensen van de koper, maar voor een goede leefbaarheid is met name het afwerken en inrichten van de keuken een must.
Zeker voor liefhebbers van de jaren ’30 stijl is dit huis een prachtpand met veel sfeervolle details zoals glas-in-loodramen, paneeldeuren, granieten keukenvloer en sfeervolle entree met tochthal. Om een goede indruk te krijgen van de indeling van de woning, kunt u het beste de plattegronden bekijken.

BENEDEN VERDIEPING:
De doorzonkamer (33 m²) ademt sfeer uit, onder andere door de grote schouw met gashaard (de moederhaard voor de c.v.-installatie) in het midden en de glas-in-loodramen aan de straatzijde. Hier een fijne plek waar u in de ochtend lekker in de zon kunt zitten. Aan de achterzijde zitten grote ramen, maar een nieuwe eigenaar zou er voor kunnen kiezen om deze te vervangen door openslaande deuren. Bij goed weer kunnen de deuren opengezet worden en vormt de tuin eenvoudig een verlening van de leefruimte. Op de vloer in de woonkamer en hal, ligt een blank houten vloer.
De nog in te richten keukenruimte is terrasgericht en heeft een lichtkoepel, hierdoor is er een prettige lichtinval. Een praktisch in te delen ruimte met diepe trapkast. Aansluitend aan de keuken grenst een grote bijkeuken, deze zou als praktisch verlengstuk van de keuken ingezet kunnen worden, samen goed voor 15 m². Vanuit de bijkeuken, de loopdeur naar de tuin.

1E VERDIEPING
Op de eerste verdieping een diepe, lichte overloop met dakkapel, en twee ruime, sfeervolle slaapkamers met inbouwkasten. De slaapkamer voor heeft net als op de overloop glas-in-loodramen. De badkamer aan de voorzijde is keurig en uitgerust met ligbad en wastafel op meubel. Daarnaast is er op de 1e verdieping nog een aparte toilet-, en doucheruimte. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een grijsgelakte houten vloer.

2E VERDIEPING
Achter een deur halverwege de overloop, is de vaste trap naar de ruime zolder van zo’n 50 m². Deze ruimte is nog geheel naar wens in te vullen, met een nokhoogte van 3 meter zou hier een 3e of zelfs 4e slaapkamer gemaakt kunnen worden. Ramen zitten er al, zowel in de voor- en achtergevel als twee grote dakramen.

TUIN:
De tuin (ca. 55 m²) op het westen heeft veel privacy en grenst met de achterzijde aan een groot perceel dat eigendom is van de Boeddhistische Tempel. Met een poort afgesloten zijpad rechts naast het huis kan men eenvoudig achterom.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Virtuele tour:
Op Funda kunt u een virtuele wandeling door de woning maken door op de zogenaamde ‘hotspots’ te klikken die zijn geplaatst op de 360 ° foto’s.

In het kort:
• Af te werken vrijstaand woonhuis
• 2 ruime slaapkamers, met mogelijkheid tot 3e en 4e slaapkamer
• Tuin met vrij uitzicht
• Leuke omgeving, dichtbij scholen, winkels en Loonse en Drunense Duinen


Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: info@knepflevandermee.nl

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]