Startersbegeleiding

Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs heeft oog en oor voor de starter in woningmarkt!
 
Je eerste eigen woning
Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs heeft onder andere als specialisme het begeleiden van 'starters' in de woningmarkt. Startersbegeleiding is bedoeld voor mensen die voor het eerst van hun leven een huis kopen en eventueel in aanmerking komen voor een starterslening.
 
Wat kun je van ons verwachten?
Het kopen van een huis is voor iedereen een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Dit geldt zeker voor een starter. Je weet vaak niet wat je allemaal moet regelen en je hebt veel vragen. Henk heeft ruim 40 jaar ervaring in de woningmakelaardij en weet als geen ander wat er speelt in de woningmarkt. Wij willen graag onze ervaring met je delen en trekken hier, indien nodig, extra tijd voor uit.
 
Wat verwachten wij van jou?
Een huis kopen is een beslissing die je niet elke dag neemt. Het is een grote stap die je neemt voor vele jaren. Voordat je je op de woningmarkt gaat oriënteren raden wij je aan om je goed te laten voorlichten over je financiële mogelijkheden. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Bij iedere hypotheekadviseur kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.  Zo weet je ook in welke prijsklasse je kunt zoeken.
 
Vervolgens vragen wij je om goed na te denken over onderstaande punten:
·         In welke plaats wil ik graag wonen?
·         In welke wijk wil ik graag wonen?
·         In wat voor soort huis wil ik wonen?
Wij vinden dit belangrijk omdat wij willen voorkomen dat je bij het kopen van een huis een overhaaste beslissingen gaat nemen. Ons advies is: bepaal eerst wat je wilt en kijk vervolgens of dit op de markt beschikbaar is.
 
Laat je bij het kopen van een huis niet leiden door je enthousiasme, maar gebruik je verstand. Ook al houdt dit in dat je niet direct je droomhuis kan kopen, maar wellicht nog even geduld moet hebben.  
 
Natuurlijk kun je ons op elk moment inschakelen, zodat wij je kunnen begeleiden in het aankoopproces.
 
Starterstarief
Ondanks dat een opdracht van een starter vaak meer tijd en energie kost, vind je dit niet terug in de vergoeding. Wil je meer informatie over de startersbegeleiding, neem dan contact met ons op.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]