Taxeren

Voor het uitvoeren van een taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs. Bij een taxatie wordt rekening gehouden met de marktsituatie, de courantheid, de ligging, de bouwtechnische aard en juridische aspecten van het pand die een rol spelen bij het vaststellen van de juiste waarde.
Een taxatie kan nodig zijn bij:

  • de verkoop van uw huis. U wilt de verkoopwaarde van uw huis weten. Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs verzorgt hiervoor waardebepalingen. Van dit bezoek wordt geen rapport opgesteld, alles wordt mondeling met u doorgenomen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • het aanvragen van een hypotheek.
  • een aan- of verkoopbeslissing.


Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Deze regels houden onder andere in dat de taxatierapporten gevalideerd moeten worden door vooraanstaande validatie instituten zoals de Taxateurs Unie en NWWI. Dit ter voorkoming van taxatiefraude en vóór transparantie in een gezonde taxatiebranche.

Makelaar Henk van der Mee is aangesloten bij de Taxateurs Unie. Taxateurs Unie is preferred supplier van NHG, ABN AMRO, Florius, Moneyou, MNF bank, Woonnext en Friesland Bank.
Henk is gecertificeerd en ingeschreven in het Register Makelaar-taxateur onroerende zaken (RMT). Inschrijving in het Register is één van de vereisten voor toetreding tot de VastgoedPRO. Onze taxatierapporten worden door elke financiële instelling geaccepteerd.
Neem voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie contact op met Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs. 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]