Wie zijn wij

Knepflé & Van Der Mee Makelaars en Taxateurs is een persoonlijk, klein makelaarskantoor. Het kantoor is al bijna 30 jaar een begrip in de regio. Wij werken met een klein, gedreven team, zodat u altijd weet met wie u te maken heeft en snel antwoord op uw vragen krijgt. Om het proces van aan- of verkoop van uw huis goed te kunnen begeleiden, staan bij ons de volgende twee uitgangspunten centraal:


  • betrokkenheid
  • tijd en aandacht bieden

Volgens ons gaat dit beter in een kleine maar efficiënte organisatie.


Iedereen die contact opneemt met Knepflé & van der Mee Makelaars en Taxateurs wordt persoonlijk, respectvol en te allen tijde open en eerlijk te woord gestaan. Wij zijn ons ervan bewust dat er bijna niets persoonlijker is dan het (ver)kopen van een huis. We maken duidelijke afspraken vooraf en spreken duidelijke taal zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze persoonlijke benadering en betrokkenheid wordt door onze opdrachtgevers altijd zeer gewaardeerd. De klantenkring breidt zich dan ook voornamelijk uit op advies van eerdere tevreden klanten.


Wilt u zelf ervaren wat onze klanten bedoelen met “zich thuis voelen” Bij Knepflé & van der Mee Makelaars? U bent altijd van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen? Ook dat is mogelijk. Bel ons om een afspraak te maken, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0416) 34 37 11.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]